Stie cineva daca este si cand este transmis pe Eurosport?N-as vrea sa-l pierd pentru nimic in lume si sunt ingrijorat, deoarece nu prind decat postul Eurosport.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Campionatul mondial 2006(Bremen)
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Daca citeai cu atentie Forumul, gaseai...la locul lui, adica la Competitii:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/viewtopic.php?t=328Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
BH: Sriver G2 FX 2.1 - black
boboc- 09.feb.2006
- 116
- Piatra Neamț
- 34
Likes given: 0Likes received: 0
Multumesc pentru link!Eu sunt cam neatent...De-abia astept sa inceapa transmisiunea!O sa pun sechestru pe telecomanda
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
maine dimineata voi avea cam tot ce s-a difuzat in china de la acest campionat mondial (cam 80-100 de meciuri), din pacate nici un meci de-al baietilor si de la feminin doar china-romania. Daca va trebuie anuntati ( pe castigatorul turneului de la Oradea il asteapta cam tot ce a aparut pe internet in anul 2006 adica cam 10 dvd-uri+o gramada de chestii de antrenament+etc)
Comentariu
- 1395
- Alesd
- 52
Postat în original de pingpongfilo le vreau si eu daca poti
Comentariu
- 1395
- Alesd
- 52
Postat în original de pingpongOK,sa-mi spui unde si cind preferabil intr-o dupa amiaza in cursul saptamanii
Comentariu
boboc- 24.sep.2005
- 56
- București
- 34
Likes given: 0Likes received: 0
pingpong de unde esty ca daca faci rost de ele shi esty din bucuresty le vreau shi eu ne intalnim la idm mi le dai shi mie sa le trag shi ti le aduc inapoi
pls!!!!!!!
Comentariu
Postat în original de Mihai Pingpongistupingpong de unde esty ca daca faci rost de ele shi esty din bucuresty le vreau shi eu ne intalnim la idm mi le dai shi mie sa le trag shi ti le aduc inapoi
pls!!!!!!!Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
BH: Sriver G2 FX 2.1 - black
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:57.Procesare...X
Comentariu