Desi nu conteaza in clasament ,am postat topicul despre competitia de echipe la rubrica Amatur deoarece toti jucatorii participanti fac parte din circuit.
La data de14 03,orele 9 30 ne am intalnit in sala de sport a Liceului Bacescu din Fălticeni 4 echipe intr-o competite round-robin .
Echipele participante au fost din:PIATRA NEMAT,RADAUTI,SUCEAVA,Fălticeni fiecare
avand cate 4 membri(+o eventuala rezerva)fiecare partida avand un nr maxim de 17 meciuri(16 simplu+1 dublu) victorioasa fiind echipa ce acumula prima 9 victorii
Componenta echipelor
PIATRA NEAMT-Nitu Bogdan,Gatea Marius,Andrei Dan,Chisalita Gabi
SUCEAVA:Nemtoi Gabi,Morosanu Vasile,Orza Catalin,Subcinski Alexandru
RADAUTI:Ursan Viorel,Tiganasu Mihai,Ilies Ion,Ursuleanu Vasile,Ursuleanu Florin
Fălticeni;Carpovici Boris,Cozma Catalin,Mosneagu Marius,Purdila Vali,Purdila Dan
Rezultate:
Fălticeni-PIATRA NEAMT 9-7
Fălticeni-SUCEAVA 9-4
Fălticeni-RADAUTI 9-0
SUCEAVA-PIATRA NEAMT 9-4
SUCEAVA-RADAUTI 9-7
PIATRA NEAMT-RADAUTI 9-5
Clasament
1.Fălticeni
2.SUCEAVA
3.PIATRA NEAMT
4.RADAUTI
Cel mai bun jucator al turneului-Nitu Bogdan,P.N-nici o infrangere in turneu(am reusit eu cu chiu cu vai sa ii iau 2 seturi
Au fost meciuri frumoase,rezultate surpriza,totul desfasurat intr-o atmosfera relaxata .
Multumim participantilor,vom mai organiza acest fel de intalniri.
Avem si ceva poze,le voi posta mai tarziu
La data de14 03,orele 9 30 ne am intalnit in sala de sport a Liceului Bacescu din Fălticeni 4 echipe intr-o competite round-robin .
Echipele participante au fost din:PIATRA NEMAT,RADAUTI,SUCEAVA,Fălticeni fiecare
avand cate 4 membri(+o eventuala rezerva)fiecare partida avand un nr maxim de 17 meciuri(16 simplu+1 dublu) victorioasa fiind echipa ce acumula prima 9 victorii
Componenta echipelor
PIATRA NEAMT-Nitu Bogdan,Gatea Marius,Andrei Dan,Chisalita Gabi
SUCEAVA:Nemtoi Gabi,Morosanu Vasile,Orza Catalin,Subcinski Alexandru
RADAUTI:Ursan Viorel,Tiganasu Mihai,Ilies Ion,Ursuleanu Vasile,Ursuleanu Florin
Fălticeni;Carpovici Boris,Cozma Catalin,Mosneagu Marius,Purdila Vali,Purdila Dan
Rezultate:
Fălticeni-PIATRA NEAMT 9-7
Fălticeni-SUCEAVA 9-4
Fălticeni-RADAUTI 9-0
SUCEAVA-PIATRA NEAMT 9-4
SUCEAVA-RADAUTI 9-7
PIATRA NEAMT-RADAUTI 9-5
Clasament
1.Fălticeni
2.SUCEAVA
3.PIATRA NEAMT
4.RADAUTI
Cel mai bun jucator al turneului-Nitu Bogdan,P.N-nici o infrangere in turneu(am reusit eu cu chiu cu vai sa ii iau 2 seturi
Au fost meciuri frumoase,rezultate surpriza,totul desfasurat intr-o atmosfera relaxata .
Multumim participantilor,vom mai organiza acest fel de intalniri.
Avem si ceva poze,le voi posta mai tarziu
Comentariu