Practic tenisul de masa de ceva timp si pina acum am jucat numai cu palete hobby si as dori sa-mi achizitionez o paleta profesionala cu un control bun dar sa aiba cat de cat si viteza.Sunt intr-o mare dilema deoarece exista o foarte mare varietate de lemne si fete cu caracteristici diferite si nu stiu care dintre aceste marci de fete si lemne mi se potrivesc cel mai bine la jocul pe care il practic!Stilul meu de joc practicat este ALL+ poate chiar OFF-(Combin loviturile puternice cu lovituri cu efecte in functie de joc)Va rog sa-mi recomandati lemne si fete ca sa-mi pot achizitiona o paleta!Multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
prima paleta profi ALL+ poate chiar OFF-
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
prima paleta profi ALL+ poate chiar OFF-
Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8Taguri: Nimic
Re: Dilema
Daca stai aproape de masa, lemn cu balsa, gen Bty Balsa carbo X3 sau TSP Balsa Plus 4.5.
La distanta, lemn mai compact, cu Ayous la mijloc si Limba sau Koto la suprafata, ceva gen Bty Korbel sau Timo Boll ALL+.
Fete moi, gen Solcion, pt control desavarsit.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Primorac OFF- cu fete moi precum Banda Sigma ca tot sunt la promotie, meritaLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
incearca un lemn all sau all+ si fete moi gen donic liga,nittaku learner.au mult control.eu m.am cam aruncat la xiom omega1(asia) si acum :m.ai mult mingile pe afara ,ceva timp pana le prind eu secretul..............Blade TESTE
Fh TENERGY
Bh IARBA UZATA
Comentariu
Vezi anuntul cu Andro Kinetic ALL+, pentru lemn ar fi exact ceea ce cauti.Daca-ti convine, da-mi un mp.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Re: prima paleta profi ALL+ poate chiar OFF-
Multumesc pentru pareri!Sper sa-mi fie de ajutor!Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:43.Procesare...X
Comentariu