Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Dragi prieteni,
Sunt Horia. Cativa dintre voi ma cunoasteti (din pacate pt mine nu suficient de multi pentru ce urmeaza sa va rog). Sunt proaspat tatic al unei fetite despre care cel putin eu cred ca este grozava. Dar asa sunt toti parintii, mai ales cei de fete. O sa incerc sa fiu foarte scurt.
Pana la sfarsitul acestei luni (martie), Pampers organizeaza un concurs GRATUIT prin care cel mai votat copil va fi imaginea Pampers in toate magazinele Carrfour din Romania timp de 1 an. Pana acum avem in jur de 150 de voturi, iar cel mai votat are peste 2400 (stiu ca e al naibii de mult, dar de-aia am si indraznit sa postez aici). Ma ''cert'' cu mama ei despre ce sport va urma fetita noastra (desi are abia 11 luni). Eu zic tenis de masă,ea zice ca BALET. BALET???
Am reusit sa o fac sa imi promita ca daca va castiga, mai vorbim. Deci nu pot reusi decat cu ajutorul vostru (am cautat tot felul de canale sa fac sa fie votata, dar cum naiba sa obtii peste 3000 de voturi?...atunci un prieten mi-a sugerat sa propun pe acest forum). Deja ''stresez'' cativa din Amatour.
Deci bebelusul se poate vota aici
http://www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1794
nu trebuie decat sa introduceti nr de telefon fara 07 (este deja acolo) si veti primi un cod din 5 cifre pe care sa in introduceti in campul urmator. Asta-i tot. Nu costa nimic, nu se taxeaza de nici un fel (am tot incercat la prieteni toata luna decembrie si chiar i-am rugat sa verifice costurile...NU A COSTAT NIMIC. Mai mult am sunat atat la Pampers cat si la toate firmele de telefonie mobila- mi-au confirmat ca este gratuit). Nu se poate vota decat o singura data in 24 de ore de pe un nr, dar se poate vota din orice retea , deci daca cumva cineva ''se baga'' nu pot decat sa il rog sa o faca de cat mai multe ori, pana la sfarsitul lunii. Probabil ca o sa fiu luat la misto, dar ...BALET???
Mersi mult anticipat, iar daca cumva va fi sa fie, ma bag la bere la turneul de dupa...la toata lumea din sala. Ea este fetita
OBS.
Dl Bodeanu, Bebe, Rares, Bogdan, Jax, Florin, Sorin...NU MA LASATI SA MERG CU EA LA BALET!!!!!!!!!!
te ajut si eu prietene cu 3 voturi pe zi.dai o bere(pt. fiecare zi) .te salut(am si eu o printesa de 6 luni)
Sare ?i Baia Mare cu minim 2 voturi zilnice de la h?rciu cu ? (de la h?rciog), cu men?iunea că peste c??iva ani M?riuca va avea meciuri grele cu fecioru` meu de 1 an jumate !
lemn Dr. Neubauer Barricade DEF FH Donic Slice 1.5 mm BH TT Master Insider 0.6 mm
Eu nu am putut sa votez decat odata. Cand am incercat a doua oara, mi-a zis ca acest numar de telefon mai poate vota numai peste 23.55 ore. Sper sa castigati acest concurs dar sa deschideti fetei toate oportunitatile posibile, sa-si aleaga singura calea pe care sa o urmeze in viata, iar voi sa o sprijiniti intr-acolo. Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea, ca tare este frumoasa!
Nu-i bai tinere. Sunt deja nasul celei din fotografie ( din burtica ... ) si numai eu stiu cit inseamna un pachet de scutece la timpul lui sosit...
Bafta !!!
Iti tin pumnii strinsi !!!
Ce bine va sta !
Schlager Carbon Off +
FH: Xiom Vega Elite Max
BH: Xiom Vega Europe Max
Nimeni nu intra la masa de joc fara sa lase codul pe telefonul sau ...
..sau codul pin la card
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Superba fetita sa-ti traiasca ai si de la mine 3 voturi pe zi si o sa mai fac lobby pe langa alti amaturisti,iar tie sa-ti fie rusine ca nu m-ai anuntat,a trebuit sa descopar eu pe forum.Credeam ca suntem prieteni,ai uitat ca si eu te-am rugat ceva asemanator? Bafta multa si sa ne ti la curent cu clasamentul.
Comentariu