Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

inlocuitor de adeziv? (adeziv normal, VOC sau VOC-free)

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• inlocuitor de adeziv? (adeziv normal, VOC sau VOC-free)

salut!
    la cate tipuri de adezive exista la magazine gen Bricostore sau la papetariile profesioniste, nu o exista unul cu proprietati asemanatoare celor vandute la preturi destul de exagerate de companiile de echipament de tenis de masă?
    deocamdata stiu de lipici de hartie (glue stick), dar acesta este cam slab.
    eu am mai lipit niste fe?e uzate cu adeziv pt peticele de pan? pentru biciclete. de tinut, au tinut, dar nu stiu cum se comporta la desfacere, caci erau niste palete oferite unor prieteni.
    stiti alte variante care sa fie testate mai aprig si sa func?ioneze bine?
    EDIT:
    se pare ca merge si cu scoci dublu (cat mai subtire, lat si nu foarte lipicios)
    LATER EDIT:
    din cate am vazut pe formumuri straine, as intelege ca cele water-based sunt aracet iar celelalte sunt prenandez. acum depinde si ce tipuri. o intrebare ar fi daca poti da pe alaturi rau daca folosesti un aracet obisnuit ca cele pt machete sau mobila...
    SI MAI LATER EDIT (vorbesc singur, de nebun..):
    tocmai mi-am dezlipit o fa?? si am lipit-o cu un scoci dublu care are putere medie de lipire (este transparent, si f subtire). merge excelent!
    lipeste suficient de bine incat sa tina, si s-a dezlipit la aceeasi forta cu care am tras si cand am dezlipit fa?a care fusese lipita cu adeziv special (ne-speed-glue, dar nu cred ca water-based, ca a fost lipita acum vreo 4 ani)
    marea intrebare a mea este daca o rezista sa tina o fata tunata...

Re: inlocuitor de adeziv? (adeziv normal, VOC sau VOC-free)

Uite ca iti raspund eu :P
    Ai experimentat cu prenandez cum merge?
    Nu de alta dar am niste prenandez pe acasa dar as vrea sa stiu daca mai pot dezlipi fetele dup-aia ca de nu n-as vrea sa pagubesc fetele degeaba.
    Intr-adevar preturile sunt cam piperate pentru niste prenandez preparat...
    Blade: HM Levi 7 ply OFF 2 Carbon / STIGA AllWood Offensive
    FH: Donic Bluefire M3 2.0 / Andro Hexer
    BH: Tibhar Sinus Sound 2.0 / Andro Plaxon

Comentariu

fata paleta lipita cu prenandez

se mai poate recupera o fata de paleta lipita cu prenandez?
      daca da, cum?

Comentariu

Re: fata paleta lipita cu prenandez

Freaca cu degetul pana ce se desprinde. Un substitut pentru adezivii profesionali ar fi Lipiciul pentru camera de bicicleta. Are proprietati de speed glue. Sa nu te puna dracul sa lipesti cu aracet ca se duce dracului fața!
        Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
        Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

E chiar asa scump lipiciul? avand in vedere ca daca lipesti pe baza de apa poti sta 2-3 luni pana lipesti iar... deci o sticluta de 250ml de lipici te tine cam 1 an poate mai mult... nu-mi pare asa scump. In schimb, daca lipesti cu speed, poti pune un strat de speed pe lemn, unul pe fețe si apoi in fiecare zi de joc pui 2-3 straturi de toluen (amestecat sau nu cu putin speed glue) si se comporta aproape la fel ca si cand ai pune 2-3 straturi de speed. Si aceasta varianta imi pare rezonabila ca pret.
          TBS - FH H3 prov, BH Pryde 40

Comentariu

pai mie mi se pare scump sa dau pe un tubuletz de aracet de ala (lipici pe baza de apa) cu care lipesti maxim de 5 ori vro 30 de ron de banii astia cumpar o fata second...plus ca nici nu e bun ptr fetele chinezesti asa ca am dat banii in vant...mai bine luam un bidon de 1 litru de VOC la 80 RON si macar stiam ca nu mai am treaba
            Blade: HM Levi 7 ply OFF 2 Carbon / STIGA AllWood Offensive
            FH: Donic Bluefire M3 2.0 / Andro Hexer
            BH: Tibhar Sinus Sound 2.0 / Andro Plaxon

Comentariu

fetele sunt fabricate cu o anumita tehnologie aparte si de aceea se lipesc cu lipiciul adecvat pe baza de apa sau speed glue daca nu lipiti cu ce vreti voi si apoi cumparati o dalta

Comentariu

Eu lipesc cu joola lex, a fost vreo 30ron daca imi amintesc bine si lipesc aprox de un an cu el si mai am cel putin o treime din sticluta. Adezivul pe baza de apa se da foarte subtire, trebuie sa devina transparent in max 2-3 minute, daca nu devine... inseamna ca pui prea mult. Tine bine orice tip de fața chiar daca a fost lipita anterior cu speed si acesta nu a fost curatat. Deci cred ca 30 - 50 ron pe an isi permite orice jucator...
                TBS - FH H3 prov, BH Pryde 40

Comentariu

Procesare...
                X