Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
As vrea sa imi cumpar aceasta fata, dar mai intai as dori sa vad ce impresii v-a facut celor care ati probat-o.Orice impresie este binevenita.(greutate,durabilitate,preluari,capace, topspin)
Multumesc
Am incercat-o eu.
Este o fata avansata - probabil echivalentul lui Tenergy 05 in termeni de viteza si necesar de experienta pentru stapanire.
Rapida, energica, spin mult, medium-throw, usoara, dar mai grea decat Boost TC.
Buna la preluari, cu control mare. Perfecta la capace. Pentru topspin este o fata avansata, care necesita o miscare pe masura pentru a ingropa mingea. Incheietura trebuie sa lucreze mult aici.
As zice ca este cam neiertatoare cu greselile. Daca nu pui paleta la unghiul perfect, ai gresit cu siguranta.
Despre durabilitate - cred ca este destul de durabila. Nu stiu ce se intampla daca dai constant tare cu ea, dar am vazut ca dezvolta foarte greu acea pata mata in zona "fierbinte".
In concluzie: o fata avansata pentru jucatorii avansati, cu lovituri exersate, care nu gresesc unghiul paletei sau forta loviturii.
Comentariu