vreau sa imi achizitionez 2 fete noi si nu pot sa ma decid inca.daca poate cineva sa ma ajute.am jucat cu tihar n s si mi s-au parut foarte bune , le-am si simtit bine ...dar,am vb cu gelu(pe site tibi), si mi-a propus xiom omega 1 .ce ziceti care se potriveste mai bine?am uitat sa spun ca joc cu un tops mai periat si as avea nevoie de o fata mai moale...
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
tibhar nimbus sound sau xiom omega 1?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Re: tibhar nimbus sound sau xiom omega 1????
parerea mea este ca xiom1sau2 este foarte bine pentru tine si sustin parerea D-LUI TIBI
dupa ce o sa joci o perioada buna de timp o sa ceri omega 3 care este o fata super buna si la topspin si la atac are efect fff mare
Comentariu
Postat în original de oneasa_silviuvreau sa imi achizitionez 2 fete noi si nu pot sa ma decid inca.daca poate cineva sa ma ajute.am jucat cu tihar n s si mi s-au parut foarte bune , le-am si simtit bine ...dar,am vb cu gelu(pe site tibi), si mi-a propus xiom omega 1 .ce ziceti care se potriveste mai bine?am uitat sa spun ca joc cu un tops mai periat si as avea nevoie de o fata mai moale...Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond
http://www.okclub.lx.ro
Comentariu
Postat în original de Marian023Postat în original de oneasa_silviuvreau sa imi achizitionez 2 fete noi si nu pot sa ma decid inca.daca poate cineva sa ma ajute.am jucat cu tihar n s si mi s-au parut foarte bune , le-am si simtit bine ...dar,am vb cu gelu(pe site tibi), si mi-a propus xiom omega 1 .ce ziceti care se potriveste mai bine?am uitat sa spun ca joc cu un tops mai periat si as avea nevoie de o fata mai moale...Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond
http://www.okclub.lx.ro
Comentariu
Postat în original de Marian023Postat în original de oneasa_silviuvreau sa imi achizitionez 2 fete noi si nu pot sa ma decid inca.daca poate cineva sa ma ajute.am jucat cu tihar n s si mi s-au parut foarte bune , le-am si simtit bine ...dar,am vb cu gelu(pe site tibi), si mi-a propus xiom omega 1 .ce ziceti care se potriveste mai bine?am uitat sa spun ca joc cu un tops mai periat si as avea nevoie de o fata mai moale...blade:bty garaydia alc
fh: Bty rozena
bh: Bty t05fx
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:54.Procesare...X
Comentariu