OFERTA SPECIALA pentru AmaTuR!!!
Pentru toti participantii din AmaTuR (si numai pentru ei!) am pregatit o oferta de mese profesionale, aprobate ITTF, care se va derula incepand cu luna aprilie;
Pretul este promotional, fara concurenta la aceeasi categorie si calitate!
Oferta este destinata in special centrelor AmaTuR, care pot achizitiona 6 mese cu numai 9960 RON!
Orice doritor poate insa sa se inscrie, chiar daca doreste o singura masa!
Masa DONIC WALDNER CLASSIC 25 (omologat ITTF)..... 1660 RON (TVA inclus)
Fileu DONIC STRESS omologat ITTF .... .................... 110 RON (TVA inclus);
Caracteristici:
Clasa A conf normei europene DIN 14468-1
Grosime blat 25 mm
Doua parti componente, 2x4 role 100 mm;
Greutate 124 kg
Culoare blue;
Livrare din stoc sau in maxim 30 zile de la data comenzii ferme, in Romania, plata la livrare, sau pe baza de contract;
Livrarea se va efectua de catre un dealer autorizat din Romania, prieten bun al AmaTuR, care a acceptat derularea programului prin firma proprie, fara comision!
Dragi amaturisti!
Acum este momentul cel mai prielnic pentru amenajarea cluburilor D-vs!
Luati legatura cu administratiile locale, cautati sponsori pentru a prinde extraordinara ocazie de a va dota sau de a deschide centre noi!
Pentru informatii suplimentare sau pentru inscriere (deja exista o lista de inscriere) va rog sa-mi trimiteti MP sau mail pe adresa: danbodeanu(at)ymail.com.
Pentru toti participantii din AmaTuR (si numai pentru ei!) am pregatit o oferta de mese profesionale, aprobate ITTF, care se va derula incepand cu luna aprilie;
Pretul este promotional, fara concurenta la aceeasi categorie si calitate!
Oferta este destinata in special centrelor AmaTuR, care pot achizitiona 6 mese cu numai 9960 RON!
Orice doritor poate insa sa se inscrie, chiar daca doreste o singura masa!
Masa DONIC WALDNER CLASSIC 25 (omologat ITTF)..... 1660 RON (TVA inclus)
Fileu DONIC STRESS omologat ITTF .... .................... 110 RON (TVA inclus);
Caracteristici:
Clasa A conf normei europene DIN 14468-1
Grosime blat 25 mm
Doua parti componente, 2x4 role 100 mm;
Greutate 124 kg
Culoare blue;
Livrare din stoc sau in maxim 30 zile de la data comenzii ferme, in Romania, plata la livrare, sau pe baza de contract;
Livrarea se va efectua de catre un dealer autorizat din Romania, prieten bun al AmaTuR, care a acceptat derularea programului prin firma proprie, fara comision!
Dragi amaturisti!
Acum este momentul cel mai prielnic pentru amenajarea cluburilor D-vs!
Luati legatura cu administratiile locale, cautati sponsori pentru a prinde extraordinara ocazie de a va dota sau de a deschide centre noi!
Pentru informatii suplimentare sau pentru inscriere (deja exista o lista de inscriere) va rog sa-mi trimiteti MP sau mail pe adresa: danbodeanu(at)ymail.com.
Comentariu