Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Parere despre kokutaku

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Parere despre kokutaku

sunt la inceput . dau un top spin moale si mai am de invatat.am primit 2 palete(gratis )1.e un donic senso v1 persson cu fete kokutaku fh si bh donic sonex jp gold si 2. stiga: Stiga Titanium 5.4 WRB- lemn si fete stiga carbo.cu cea stiga am jucat merge destul de binisor dar cam incet ...daca a jucat cineva cu kokutaku poate ma ajuta un pic ...(scrie pe ea kokutaku 007 tuple) ar fii mai bine sa o dau si sa continui cu stiga ...a ...mai mentionez ca pana acum am jucat cu un lemn donic si fete donic jo waldner...multumesc.astept sfaturi
    blade:bty garaydia alc
    fh: Bty rozena
    bh: Bty t05fx

Re: ajutor - parere despre kokutaku

Eu zic sa nu o dai, parerea mea.Am jucat cu 007 si pot spune ca la cat costa si pt. ca esti la inceput ,este o fata buna.Are spin bun ,control , buretele e cam tare ,viteza nu e fenomenala dar daca o lovesti mai in forta este mai mult decat iti trebuie.007 nu o poti compara cu Sonex JP Gold care este de calitate foarte buna si superioara la aproape toate capitolele (controlul zic eu este mai bun la 007)si mult peste Stiga Carbo.Daca ti se pare inceata pe FH, atunci joaca cu Sonex-ul .,care e mult mai rapida.
    Xi En Ting-X828
    Pryde 30
    Calibra LT Sound

Comentariu

daca nu-ti place sonex si vrei sa o dai as fi eu interesat
      Blade: HM Levi 7 ply OFF 2 Carbon / STIGA AllWood Offensive
      FH: Donic Bluefire M3 2.0 / Andro Hexer
      BH: Tibhar Sinus Sound 2.0 / Andro Plaxon

Comentariu

Postat în original de bbogdanmircea