am auzit pe cineva vorbind ca speed glue nu ofera doar viteza ci si spin....? Este adevarat? Eu stiam ca dupa ce lipesti cu speed glue mingea doar sare mai tare nu ia mai mult spin dupa ce o lovesti. Am niste fete care sunt pt lipici pe baza de apa dar mingea nu sare prea tare si ma gandeam sa pun speed glue pe ele dar as fi curios daca castigi si spin la o astfel de lipire
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
speed glue - proprietati
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: speed glue - proprietati
Speed glue inmoaie de fapt buretele fetelor si printr-un buret moale mereu obtii si mai mult spinSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Postat în original de nicu85Am niste fete care sunt pt lipici pe baza de apa dar mingea nu sare prea tare si ma gandeam sa pun speed glue pe ele dar as fi curios daca castigi si spin la o astfel de lipireBlade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
SG inmoaie fetele si le si tensioneaza , fata devine mai moale dar si mai elasticaBlade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 03:08.Procesare...X
Comentariu