care din cele doua fete enumerate este mai moale ,mai controlabila?adica mai potrivita pentru mine ,care am jucat pana acum o luna cu paleta hobby(timo bool platinium).le.as folosi pe fh.pe bh o sa imi pun direct ceva de control.va multumesc pt.ajutor.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
fete xiom omega 1 europe sau xiom vega europe
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Re: fete xiom omega 1 europe sau xiom vega europe
Cam brusc saltul de la hobby la xiom vega. Ia-o mai incet si opreste-te la un Bt.Solcion de 1.9-2.1f pe FH si un Xiom Yanus 1.8 pe BH.Viteza foarte buna si control pe masura,pentru Solcion iar Yanus-ul e ideal pentru BH.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Laky are perfecta dreptate. In nici un caz VEGA. E o fata buna, dar nu ca si trecere de la palete hobby. Yanus DF, doar daca joci in principal defensiv. Altfel, nu o sa iti placa. O alta varianta, ar fi Donic Vario Big Slam.
Si desi poate parea ciudat, si Donic Baracuda sta foarte bine la capitolul control (inteleg din intrebarea ta, ca te intereseaza in principal controlul).
Comentariu
Postat în original de lakyCam brusc saltul de la hobby la xiom vega. Ia-o mai incet si opreste-te la un Bt.Solcion de 1.9-2.1f pe FH si un Xiom Yanus 1.8 pe BH.Viteza foarte buna si control pe masura,pentru Solcion iar Yanus-ul e ideal pentru BH.
Bravo Laky, preia te rog stafeta.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Cred ca ti s-a tocit gura decand tot spui All+, OF- la lemne, fețe moi si nu foarte rapide pentru inceput(nu neaparat cu spin foarte mare, care la inceput poate deranja foarte mult).N-ai ce-i face, fiecare vrea "invatamant personalizat" mulat pe propria persoana. din aceasta cauza nimeni nu apeleaza la "invatamantul de stat" reprezentat de sutele de topicuri deschise pe aceasta tema.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Postat în original de lakyCred ca ti s-a tocit gura decand tot spui All+, OF- la lemne, fețe moi si nu foarte rapide pentru inceput(nu neaparat cu spin foarte mare, care la inceput poate deranja foarte mult).N-ai ce-i face, fiecare vrea "invatamant personalizat" mulat pe propria persoana. din aceasta cauza nimeni nu apeleaza la "invatamantul de stat" reprezentat de sutele de topicuri deschise pe aceasta tema.
Comentariu
Am inteles sa traiti, scurt si la obiect... Cine are ochi sa vada, sa citeasca. Cine citeste, sa inteleaga. Cine nu, sa aiba bani pentru experimente si timp pentru postari de genul "Vand setup bla, bla bla...prea rapid pentru mine".E dreptul fiecaruia...Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Atunci e simplu- nici una nu este potrivita pentru tine.
Si, apropo, daca ceri un asemenea sfat, nu ar fi rau daca ai preciza si ce lemn ai in vedere... sau cureti buretii paletei hobby?TsE
Comentariu
Postat în original de TsEAtunci e simplu- nici una nu este potrivita pentru tine.
Si, apropo, daca ceri un asemenea sfat, nu ar fi rau daca ai preciza si ce lemn ai in vedere... sau cureti buretii paletei hobby?
Comentariu
Postat în original de lakyAm inteles sa traiti, scurt si la obiect... Cine are ochi sa vada, sa citeasca. Cine citeste, sa inteleaga. Cine nu, sa aiba bani pentru experimente si timp pentru postari de genul "Vand setup bla, bla bla...prea rapid pentru mine".E dreptul fiecaruia...
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Daca nu ai unde sa incerci mai multe palete, mai bine iei o paleta sh de pe aici de pe forum, la preturi accesibile.
Cat despre curatat buretii... spor la treaba. Eu nu am avut niciodata rabdarea asta.
Daca ai alte nelamuriri, intreaba.TsE
Comentariu
Postat în original de TsEDaca nu ai unde sa incerci mai multe palete, mai bine iei o paleta sh de pe aici de pe forum, la preturi accesibile.
Cat despre curatat buretii... spor la treaba. Eu nu am avut niciodata rabdarea asta.
Daca ai alte nelamuriri, intreaba.
Comentariu
Postat în original de invatacelPostat în original de lakyAm inteles sa traiti, scurt si la obiect... Cine are ochi sa vada, sa citeasca. Cine citeste, sa inteleaga. Cine nu, sa aiba bani pentru experimente si timp pentru postari de genul "Vand setup bla, bla bla...prea rapid pentru mine".E dreptul fiecaruia...Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de invatacelPostat în original de lakyAm inteles sa traiti, scurt si la obiect... Cine are ochi sa vada, sa citeasca. Cine citeste, sa inteleaga. Cine nu, sa aiba bani pentru experimente si timp pentru postari de genul "Vand setup bla, bla bla...prea rapid pentru mine".E dreptul fiecaruia...
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:47.Procesare...X
Comentariu