Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Relipirea fetelor

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Relipirea fetelor

Chiar este necesara dezlipirea apoi lipirea fetelor de fiecare data cind joc, sau se pot lasa fetele pe paleta cu acceptarea faptului ca se pierde ceva din spin si viteza?
    Stie cineva daca exista fete(care sa se poata lipi permanent) sau solutii de lipit permanente ?

Multumesc anticipat !!!

Nu este necesar de fiecare data, le poti lipi si le mai dezlipesti cand schimbi fețele. Important e sa le poti dezlipi ca daca folosesti nu stiu ce lipici nu mai vin jos...... Inca ceva......am observat ca daca nu lipesc fețele o vreme, se dezlipesc mai greu de pe lemn. Important e ca vin jos
    Blade: Butterfly Schlager Carbon
    FH:TENERGY 05
    BH:TENERGY 05

Comentariu

Hades, multumesc.
      Ce parere ai de Sriver FX, se pot lipi cu Lipici Basic Chack pentru macar 2 luni?

Comentariu

Normal ca se poate!!! Stiu pe cineva care are tot sriver fx si nu si-a mai lipit paleta de 3 ani. M-a si batut!!!
        Blade: Butterfly Schlager Carbon
        FH:TENERGY 05
        BH:TENERGY 05

Comentariu

Dintr-o combinatie Kreanga Aeros/Sriver FX si alta VSG Twist IV/Sriver FX
          ce ati alege?

Comentariu

Daca joci aproape de masa Aeros, cu Bryce FX de 1.9 sau 2.1, depinde de stilul tau de joc; iti sugerez ca fata cu care initiezi atacurile sa fie Bryce...
            Insa merg si Sriver FX foarte bine...

Comentariu

Inca o intrebare: care este diferenta intre Sriver FX 2.1 si Sriver FX Max ?

Comentariu

Max sau 2.1

Eu am jucat cu Max si am revenit la 2.1 pentru ca e destul de greu sa joc cu ele. Dau mai tare topspin dar daca nu execut miscarea perfect iese mingea afara si salutare punct. E o fața buna Max dar trebuie sa joci des si la un nivel inalt ca sa scoti tot ce stie ea, plus ca nu mai ai control asa bun...
                Depinde ce vrei sa faci cu ea si cum iti vine tie la mana. Incearca sa imprumuti de la cineva sa dai cu ea, ca sa nu dai banii degeaba.
                Lemn: XIOM ZETRO Quad OFF Zylon/Aramid/Carbon
                Forhand: Donic BF M2 Max Backhand: Donic BF M3 2.0 mm
                Oricine se joaca insa putini joaca...

Comentariu

Procesare...
                X