Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
in nici un caz nu folosi solutii de tipul celor de curatat geamurile! Mingea va aluneca pe suprafata de joc, tot le zic fetelor de la sala sa nu mai stearga cu asa ceva dar... asta le da sefu'!
Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Cu ani in urma era mult mai simplu:se stergeau de praf
uite o "chestie" pe care multa lume nu o face !
recomand si eu,inainte de a trece la stersul cu orice fel de solutie,sa indeparteze intai praful...metoda uscata,adica ori chestia aia colorata "curcubeu" din filmele americane,antistatica,de praf,ori alta metoda similara.
Nu este recomandata stergerea meselor daca au praf din abundenta pe suprafata de joc,direct cu o laveta umeda,praful - in combinatie cu orice produs aplicat pe laveta,devine smirghel !
pentru partea a 2-a,adica pentru indepartarea urmelor de la grasimea de pe minge,palme,etc,nu dau sfaturi...fiecare gaseste solutia cea mai buna,insa eu personal nu recomand solutia de geamuri din comert
Oricum,prevenirea este mai importanta,asa ca o bariera de covoare pana la sala de joc,pe culoare,o aspirare a pardoselii facuta zilnic...sunt numai cateva lucruri care ajuta la o depunere mai lenta a prafului ,implicit la o intretinere mai usoara.
Cu se se sterg de pe suprafata mesei urmele de lovituri cu paleta? E vorba de loviturile usoare cara lasa urme de pe banda de cant de obicei.
Multumesc!
RECOMAND SI PENTRU URME SI PENTRU MASA
ACEASTA SOLUTIE O FOLOSESC SI EU PTR.MESELE MELE
ESTE F.BUNA,CONFERA MESEI O ADERENTA APARTE
NU DECOLOREAZA CULORILE SI ESTE ANTISTATICA
COSTA 45 LEI
Comentariu