Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
ADEVARAT A INVIAT..
Din Filipestii de Targ -Prahova--
Florian Mos -open,fara meniu
Florea Marin-amatori,fara meniu
si copii: Gabriel Nicolae,Fratila Raluca,Fratila Robert,Florea Madalina...si altii
Blade...dr Neubauer Bulldozer anatomic handle
FH. dr. Neubauer Domination red
BH.dr. Neubauer Diamant
Hristos a inviat ! vrem si noi sa ne inscriem la amatori
Mares Gheorghe, Marin Mircea, Capitanescu Florin Cristian, Marioara Mihai, Marin Alexandru-Cristian din București toti
fara meniu.
Eu sunt mai nou pe site si nu am participat la niciun concurs pentru amatori pentru ca nu am avut ocazia. In schimb am participat la cateva concursuri la care am reprezentat liceul meu. Nu sunt ligitimat si nici nu am fost vreodata. Daca doreste cineva sa ma ajute si pe mine cu ceva informatii cum ar fi : - la acest turneu de la Baicoi la ce categorie pot sa particip. Am 16 ani.
95% posibil sa "trag o fuga" pana la Baicoi , ca o sa fiu vreo 3 zile la Tg. Secuiesc , unde are junioru meu faza nationala la t.d.m.(olimpiada scolara).
Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Am specificat in prima pagina ,la categoria copii se pot inscrie cei cu varsta pana in 15 ani.Esti primit sa joci la Turneul de Amatori,asteptam confirmarea,
Postat în original de Florin Fizz Buzău
Eu sunt mai nou pe site si nu am participat la niciun concurs pentru amatori pentru ca nu am avut ocazia. In schimb am participat la cateva concursuri la care am reprezentat liceul meu. Nu sunt ligitimat si nici nu am fost vreodata. Daca doreste cineva sa ma ajute si pe mine cu ceva informatii cum ar fi : - la acest turneu de la Baicoi la ce categorie pot sa particip. Am 16 ani.
YOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!
In atentia dlui Bogza:
La acest turneu(ca la oricare altul organizat sub egida Amatur) se va percepe o cotizatie semestriala de5 ron/juc,pentru cei ce nu au platit-o inca.
Toate detaliile va vor fi furnizate de dl Bodeanu sau dl Botarca(care este si trezorierul Amatur)
Mult succes!
Comentariu