Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Rugam concurentii care nu au participat la ultimul turneu de la Topopoveni sa achite taxa semestriala de 5 lei pentru AmaTuR; taxa se va incasa suplimentar pe lista de inscriere.
de langa baicoi, si noi,
io, cu costi motoroi
... si un meniu...
aaa.... n am mai gasit rima...
- " De langa baicoi... si noi ,
Io, cu costi motoroi
Si fin'ca stam pina tirziu
Am dori si un meniu "...
Daca mai gasim ceva benzina prin Peco se prea poate sa mai aparem citiva din Galați...
Copiii pana in 18 ani vor fi scutiti de taxa anuala(semestriala).Si asa sunt putini,trebuie atrasi prin toate mijloacele catre sport,sa mai iasa putin de sub vraja internetului
Copiii pana in 18 ani vor fi scutiti de taxa anuala(semestriala).Si asa sunt putini,trebuie atrasi prin toate mijloacele catre sport,sa mai iasa putin de sub vraja internetului
In localitatile in care sunt mese suficiente, vom incerca sa organizam cat mai multe concursuri pentru copii sub 15 ani; participarea la concursurile pentru copii va fi libera, ca si la Baicoi; copiii pot intra si ei in clasament, la categoria Juniori, primind punctaje de turneu B.
Pe unde umbla Vali Suta.....cu ceva cadouri dulci pentru copii? Cred ca acum este oportunitate pentru cele "dulci" ...da si tu un semn de viata
Din pacate Vali si-a incheiat colaborarea cu Dr. Oetker si nu mai poate face bucurii dulci iubitorilor de tenis de masă. Poate in schimb sa fie in continuare alaturi de noi la concursuri, unde-l asteapta prietenii!
Pe unde umbla Vali Suta.....cu ceva cadouri dulci pentru copii? Cred ca acum este oportunitate pentru cele "dulci" ...da si tu un semn de viata
Din pacate Vali si-a incheiat colaborarea cu Dr. Oetker si nu mai poate face bucurii dulci iubitorilor de tenis de masă. Poate in schimb sa fie in continuare alaturi de noi la concursuri, unde-l asteapta prietenii!
Oricum este asteptat ....cu "premii"...tari...in GRADE
BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Din Valcanesti , Prahova :
Popescu Adrian
Dumitru Daniel
Stemescu Irinel
Marin Gheorghe
Popescu Traian
si posibil..:
Badea Gabriel