Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Donic Vario Big Slam

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Donic Vario Big Slam

De la cei care au probat asa ceva, as dori o caracterizare detailata, mai ales a comportarii in regim de viteza. Viteza 8+ este conform specificatiei, sub cea a unui Sriver Fx. Oare e adevarat? As dori comparatia cu aceasta fața, deoarece putini sunt care nu au dat macar odata cu ea.La un spin de 12+ si la un control de 9, ar reprezenta cea mai buna fața allround de pe piata...cred.
    Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
    Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Re: Donic Vario Big Slam

Si mie mi se pare o fata destul de interesanta dar nu cunosc pe nimeni care sa aiba asa ceva...din ce am citit este o alegere interesanta pentru rever.
    Blade: Viscaria, FL
    fh: T05, 2,1 mm, black
    bh: T05, 2,1 mm, red

Comentariu

DONIC VARIO BIG SLAM-nu este la fel de usoara (54grame-varianta-2,0) ca si DONIC F3 BIG SLAM(47 GRAME?????-varianta de 2,0),are un sunet f.placut,deosebit pe un lemn mai rigid,se poate folosi atat pe ambele fete,dar in special pe bh-mai ales ptr.controlul deosebit si pentru efectul rezultat,in special la servicii.
      Este f.buna si pentru incepatori si pentru jucatori avansati
      Am pe stoc ambele fete-sigilate
      multumesc
      0728747067
      www.tenismasa.ro

Comentariu

Eu am avut Vario Big Slam. Intr-adevar, sta bine la capitolul control. In ceea ce priveste spinul, eu nu as nota-o cu 12. Oricum e sub Baracuda la spin.
        Nu prea te ajuta daca te indepartezi de masa (asta probabil, si pentru ca era lipita pe un lemn mai moale, fara carbon).
        Notarea de aici http://www.tabletennisdb.com/table-tenn ... o-big-slam mi se pare destul de realista, cu mentiunea ca la control in loc de 7.7 merita un 8.5 in opinia mea.

Comentariu

cum ar merge pe un xiom axelo ??

Comentariu

Procesare...
          X