De la cei care au probat asa ceva, as dori o caracterizare detailata, mai ales a comportarii in regim de viteza. Viteza 8+ este conform specificatiei, sub cea a unui Sriver Fx. Oare e adevarat? As dori comparatia cu aceasta fața, deoarece putini sunt care nu au dat macar odata cu ea.La un spin de 12+ si la un control de 9, ar reprezenta cea mai buna fața allround de pe piata...cred.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Donic Vario Big Slam
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Donic Vario Big Slam
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX redTaguri: Nimic
Re: Donic Vario Big Slam
Si mie mi se pare o fata destul de interesanta dar nu cunosc pe nimeni care sa aiba asa ceva...din ce am citit este o alegere interesanta pentru rever.Blade: Viscaria, FL
fh: T05, 2,1 mm, black
bh: T05, 2,1 mm, red
organizator local- 12.mar.2007
- 726
- București
- 63
Likes given: 1Likes received: 26
DONIC VARIO BIG SLAM-nu este la fel de usoara (54grame-varianta-2,0) ca si DONIC F3 BIG SLAM(47 GRAME?????-varianta de 2,0),are un sunet f.placut,deosebit pe un lemn mai rigid,se poate folosi atat pe ambele fete,dar in special pe bh-mai ales ptr.controlul deosebit si pentru efectul rezultat,in special la servicii.
Este f.buna si pentru incepatori si pentru jucatori avansati
Am pe stoc ambele fete-sigilate
multumesc
0728747067
Comentariu
Eu am avut Vario Big Slam. Intr-adevar, sta bine la capitolul control. In ceea ce priveste spinul, eu nu as nota-o cu 12. Oricum e sub Baracuda la spin.
Nu prea te ajuta daca te indepartezi de masa (asta probabil, si pentru ca era lipita pe un lemn mai moale, fara carbon).
Notarea de aici http://www.tabletennisdb.com/table-tenn ... o-big-slam mi se pare destul de realista, cu mentiunea ca la control in loc de 7.7 merita un 8.5 in opinia mea.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:13.Procesare...X
Comentariu