AM UN JOC MAI MULT DEFENSIV , CU MINGI TAIATE, CE COMBINATIE DE LEMN SI FETE IMI RECOMANDATI?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
CAUT PALETA PENTRU STILUL MEU
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Re: CAUT PALETA PENTRU STILUL MEU
Daca tot joci defensiv iti recomand lemne defensive , si fețe de grosimi mici , 1.0 / 1,2 / 1.5 ... si chiar 0.5 sau OX .
Pe site-ul de mai jos gasesti de la TSP / Donic / Joola / Butterfly /.
Treci pe categoria lemne , apoi la cautare pui def si o sa-ti dea toate lemnele defensive gasite in site , si mai sint in afara de acelea ...
Succes .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Iti spun parerea unuia care credea ca in materiale sta secretul si care a cautat un an de zile fel si fel de lemne si fete ca sa isi dea seama ca de fapt nici nu stia sa se aseze pe o lovitura : CEL MAI BUN MATERIAL ESTE OGLINDA !
Ca sa fiu on-topic, iti recomand lemnul cu care joc eu, are un control perfect.lemn Dr. Neubauer Barricade DEF
FH Donic Slice 1.5 mm
BH TT Master Insider 0.6 mm
Comentariu
Cut man nu iti pot oferi , si nici nu am probat , in schimb iti pot oferi Curl P-1 R in varianta OX , sau Triple spin chop sponge de 1.0 .
http://www.ttsport.ro/fete-de-paleta-36 ... p-364.htmlPalete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
multumesc H si tie V, am sa ma duc la club sa dau cu paletele altora sa vad ce mi se potriveste
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:47.Procesare...X
Comentariu