Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Re: Galaxia Campionilor - un show oferit de TT-Shop
Postat în original de mircea.garaz
In data de 19.05.2010 cei doi suedezi vor putea fi vazuti si in alte activitati?
Eu zic sa li se dea cate o sapa, si sa se apuce fiecare de cate un strat de ceapa. Si abia dupa ce termina cu stratul, sa li se permita accesul in sala...
Postat în original de alehandro
la reghin era 40 ron biletul ?? cam mult nu?? pt omu de rand?
Cam putin pentru cine va juca acolo
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Postat în original de alehandro
la reghin era 40 ron biletul ?? cam mult nu?? pt omu de rand?
La Reghin au fost bilete la 40 lei (zona A), 35 lei (zonele D si E) si 30 lei (zonele B si C), iar la grupuri de minim 5 persoane pretul scade cu 5 lei de persoana pentru fiecare zona.
Nu comentez daca e mult sau putin. Spun doar ca va fi ceva UNIC.
Teoria universului limitat e valabila peste tot!
Rasvan a dat un raspuns pertinent(in particular):avand in vedere timpul limitat ,programul se rezuma la primirea la aeroport,cazare,spectacolul efectiv,intalnirea protocolara,odihna si plecarea spre urmatoarea destinatie!
Va rog nu luati ca 'atac' gluma mea. Pur si simplu e o gluma, deci nu cred ca e cazul sa va suparati. Pe criza asta, doar glumele ne mai raman (in afara de tenis).
Excelent spectacol.
Felicitari organizatorilor.
O singura sugestie pentru viitor: schimbati DJ-ul. Ne-a terorizat cu zgomotul. El probabil nu a inteles ca nu e nici nunta nici discoteca, ca atare trebuia sa fie mult mai in 'umbra'.
Dar trecand peste aceasta, spectacol de zile mari...
FELICITARI
Printre sutele de amaturisti fericiti ca au putut privi miscarile celor doi monstri sacri, se afla doi castigatori care vor visa frumos nopti la rand, rememorand cele cateva mingi pe care au avut onoarea sa le schimbe cu acestia!
Felicitari Rasvan, pentri initiativa si pentru realizare Mii de multumiri din partea amaturistilor pentru cadoul extraordinar pe care l-ai facut tenisului de masa romanesc si AmaTuR-ului in special!
Cred ca ar putea fi si o sursa de venituri pentru ASOCIATIE!!!
Doar Rasvan poate hotari daca si cum vinde imaginea evenimentului...
Insa, daca are cineva vreo inregistrare piratata, D-l Toma, vreau si eu una
Comentariu