Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
OLE OLE OLE.....ROMANIA ROMANIA OLE OLE OLE. BRAVO BAIETZILOR NOSTRI. AU RECUPERAT SUPERB. ACUM AVEM SANSE LA MEDALIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OLE OLE OLE....ROAMNIA ROMANIA OLE OLE OLE
Lemn : Donic Crisan Titanium
FH : Donic Sonex JP : rosu
BH : Donic Sonex : negru www.versuri-muzica.tk
Acum se joaca barajul pt accederea in sferturi : Romania-Cehia. Din pacate Romania a pierdut primul meci ( Sa speram ca baietii vor avea puterea sa revina. HAI ROMANIA!!!
Lemn : Donic Crisan Titanium
FH : Donic Sonex JP : rosu
BH : Donic Sonex : negru www.versuri-muzica.tk
Din pacate am pierdut cu Cehia si va urma un meci cel putin interesant intre Romania si RomaniaB (Grecia). Stau si ma intreb ce echipa am fi avut noi daca nu plecau atatia jucatori din tara (Creanga, Fejer, Cioca, Moldovan, etc)!!! ne bateam la medalii acum fratilor!!!
Pana la urma toti voiau o viata mai buna, pe care tara asta nu le-o putea oferi... Fiecare cu destinul lui...Si era normal ca fiecare sa incerce sa joace la cel mai inalt nivel...
In toata Romania nu exista, si nu exista nici acum o sala de tenis de masă care sa zici ca are fata europeana, ca se pot organiza acolo turnee de nivel inalt etc. Nu mai vorbesc de conditii de pregatire ...
Cinste lor, tuturor celor ce le curge sange romanesc prin vine si care au facut ca sportul asta sa traiasca in ciuda unor conditii foarte grele...
Eu unul sunt aproape de ei cu toata inima...
Comentariu