Salutare tuturor si Paste fericit !Am o mica problema cu care sper sa ma ajutati prin sfaturile voastre.As vrea sa imi schimb paleta(Lemn:Bty Mazunov,FH:Bty Sriver G3,BH:Friendship Super Soft).Sunt indecis in ceea ce priveste noua configuratie.Dau mai bine cu BH decat cu FH,probabil am capatat acest obicei datorita faptului ca G3-ul de pe FH este o fata cam rapida pentru mine,mai ales in tandem cu lemnul mazunov,unul de asemenea rapid.Dau mult topspin de BH dar si lovituri mai defensive gen chop.Odata cu noua paleta as vrea sa joc din ce in ce mai ofensiv,mai precis sa imi imbunatatesc topspinul de FH,care trebuie sa recunosc ca nu se ridica la nivelul topspinului de BH.As vrea un setup ceva mai controlabil.Am avut ocazia sa joc acum vreo 1 an cu paleta unui prieten (Lemn:Bty Primorac Carbon,Fete:Sriver FX) si mi s-a parut o revelatie totala fata de a mea,controlul era superb,intrau toate mingiile pe masa.Ma gandeam sa imi fac o configuratie care sa semene oarecum cu asta,dar cu alte materiale.Ce ma gandesc ar fi lemn Xiom Magellan si fete Xiom Vega Europe.Mentionez inca odata ca doresc ceva cu un control ridicat,nefiind un jucator cu ani buni de experienta in spate care sa poata controla foarte bine lemne si fete rapide.Astept opinii,critici,alte sugestii cu privire la setupul ce ar trebui sa il aleg sau orice alta remarca folositoare.Va multumesc.
PS:Imi cer scuze pentru lungimea mesajului dar am vrut sa explic cat mai bine situatia.
PS:Imi cer scuze pentru lungimea mesajului dar am vrut sa explic cat mai bine situatia.
Comentariu