Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

jucatori buni cu orizonturi limitate

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• jucatori buni cu orizonturi limitate

Am remarcat in ultima vreme faptul ca multi jucatori buni au tendinta sa catalogheze oamenii in functie de nivelul acestora la tenis, fapt care imi pare complet eronat. Chiar daca oamenii respectivi nu sunt experti la tenis nu insemna ca sunt batuti in cap si nu pot intelege lucruri. Oamenii sunt fiinte multidimensionale iar faptul ca nu aloca mai mult de 3-4 ore pe saptamana jocului de tenis nu-i face tampiti. Din contra... unii dintre ei sunt doctori sau arhitecti, meserii care necesita un inalt grad de inteligenta. Deci, dupa parerea mea, fiecare jucator merita respect. Hai sa fim oameni mai buni, nu doar jucatori mai buni.
    TBS - FH H3 prov, BH Pryde 40

Re: jucatori buni cu orizonturi limitate

din nefericire uni nu vad lucrurile asa!
    Butterfly Viscaria fl
    Butterfly tenergy05

Comentariu

un exemplu nedorit ar putea fi in cazul prietenului nostru geo zavricescu,un impatimit al tenisului de masa si nelipsit de cam peste tot unde se tineau turnee amatur si pe care nu l-am mai vazut deloc,de cand s-au facut niste remarci absolut gratuite la adresa lui,remarci ce s-au vrut a fi spirituale dar care banuiesc ,au avut alt impact. poate gresesc ,poate e o coincidenta, mi-as dori sa fie asa,mea culpa in acest caz,dar daca nici la pitesti nu se prezinta..e clar. nu vreau sa supar pe nimeni ,nici nu mai stiu cine a fost atunci cu acele remarci ,dar iata ca au determinat iesirea din randul nostru a unui OM care n-a suparat pe nimeni.
      Blade...dr Neubauer Bulldozer anatomic handle
      FH. dr. Neubauer Domination red
      BH.dr. Neubauer Diamant

WE WILL ROCK YOU...

Comentariu

Postat în original de kingfiher_61
        un exemplu nedorit ar putea fi in cazul prietenului nostru geo zavricescu,un impatimit al tenisului de masa si nelipsit de cam peste tot unde se tineau turnee amatur si pe care nu l-am mai vazut deloc,de cand s-au facut niste remarci absolut gratuite la adresa lui,remarci ce s-au vrut a fi spirituale dar care banuiesc ,au avut alt impact. poate gresesc ,poate e o coincidenta, mi-as dori sa fie asa,mea culpa in acest caz,dar daca nici la pitesti nu se prezinta..e clar. nu vreau sa supar pe nimeni ,nici nu mai stiu cine a fost atunci cu acele remarci ,dar iata ca au determinat iesirea din randul nostru a unui OM care n-a suparat pe nimeni.
        Ai dreptate, remarcile care s-au facut pot fi interpretabile, dar, eu pot sa te asigur ca noi, cei ce am facut acele remarci, le-am facut doar din simpatie pentru GEO.
        Eu, personal, il simpatizez pe GEO si intotdeauna am facut glume cu el si nu s-a suparat niciodata si sunt convins ca nici acum nu s-a suparat si, ca dovada, iata ca a fost si la Pitești unde ne-am salutat foarte cordial ( imi pare rau ca nu am avut timp sa stam mai mult de povesti ).
        Si-ti mai spun ceva ,,MOSULE " : Mie de-aia imi place sa vin la turnee, ca mai intilnesc oameni cu care poti discuta, poti face o gluma, fara sa se supere nimeni. Este extraordinar sa poti ride si glumi dupa ce pierzi un meci in care ai condus cu 2-0 si iei bataie la avantaje.
        Inca o data sper ca GEO a gustat glumele si nu s-a suparat. Si daca s-a suparat, ii taiem nasul.
        mcy pentru intelegere, papapa

Comentariu

Postat în original de Ashes
          Am remarcat in ultima vreme faptul ca multi jucatori buni au tendinta sa catalogheze oamenii in functie de nivelul acestora la tenis, fapt care imi pare complet eronat. Chiar daca oamenii respectivi nu sunt experti la tenis nu insemna ca sunt batuti in cap si nu pot intelege lucruri. Oamenii sunt fiinte multidimensionale iar faptul ca nu aloca mai mult de 3-4 ore pe saptamana jocului de tenis nu-i face tampiti. Din contra... unii dintre ei sunt doctori sau arhitecti, meserii care necesita un inalt grad de inteligenta. Deci, dupa parerea mea, fiecare jucator merita respect. Hai sa fim oameni mai buni, nu doar jucatori mai buni.
          Mie imi place sa evaluez oamenii, nu dupa ceea ce fac, ci dupa cit se implica in ceea ce vor sa faca.

Comentariu

Procesare...
          X