Pai asta e deja lux....si la un pret cu adevarat avantajos
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneul A de la Oradea
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Nu ma lauda atata ca n-am murit, ci mai bine mi-ai face o vizita la concursul asta de la Oradea. Cu ce sa te ispitesc ca sa fie irezistibil?M-ar tenta sa vin foarte mult dar din pacate e etapa in divizia A
Comentariu
Va salut baieti,
Cica sunt din Cluj. Vreau sa vin si eu la Oradea, dar nu imi este foarte clar daca concursul se va tine pe durata a doua zile sau numai a uneia...
Se pare ca in randul clujenilor exista putina confuzie legat de acest subiect...
Puteti sa ne lamuriti???
Multumesc,
Cica
Comentariu
Intentionez sa fac turneul de la Oradea pe parcursul a 2 zile in 20 si 21 mai (sambata si duminica) cu 60-100 de participanti, grupele se joaca sambata iar grupele finale si grupele secundare duminica.
Astept sugestii si inscrieri (posibil sa pot face rost de ceva cazare ieftina)
daca gresesc va rog sa ma corectati
Comentariu
Pai asa o sa fie o mica problema cu transportul, pentru ca noi am inchiriat un microbuz dus-intors si trebuie sa ne intoarcem sambata. Ma refer la cei din Cluj si Campia.Blade: Butterfly Schlager Carbon
FH:TENERGY 05
BH:TENERGY 05
Comentariu
Postat în original de HadesPai asa o sa fie o mica problema cu transportul, pentru ca noi am inchiriat un microbuz dus-intors si trebuie sa ne intoarcem sambata. Ma refer la cei din Cluj si Campia.
In mod normal toata lumea ar vrea sa se termine turneul intr-o singura zi.
Comentariu
eu asa stiu ca ,concursul se va tine pe durata unei singure zi( si mai mult ca sigur ca asa va fi ) fazele superioare ale turneului se vor desfasura dupa amiaza.Lemn : Donic Crisan Titanium
FH : Donic Sonex JP : rosu
BH : Donic Sonex : negru
www.versuri-muzica.tk
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
Postat în original de lukIntentionez sa fac turneul de la Oradea pe parcursul a 2 zile in 20 si 21 mai (sambata si duminica) cu 60-100 de participanti, grupele se joaca sambata iar grupele finale si grupele secundare duminica.
Astept sugestii si inscrieri (posibil sa pot face rost de ceva cazare ieftina)
daca gresesc va rog sa ma corectati
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6728
- București
- 64
Likes given: 247Likes received: 631
Postat în original de emileu asa stiu ca ,concursul se va tine pe durata unei singure zi( si mai mult ca sigur ca asa va fi ) fazele superioare ale turneului se vor desfasura dupa amiaza.
Propunerea de a tine concursul doua zile nu a trecut la vot, pentru ca suntem multi participanti care, indiferent de locul ocupat, trebuie sa ne intoarcem duminica acasa, asa ca trebuie sa ne multumim cu o singura zi de sambata de concurs.
Sunt sigur ca Filo va calcula nr de meciuri in asa fel incat sa vedem finala la o ora rezonabila, macar pe la 8, in asa fel incat sa putem bea si o bere dupa concurs, cei care mai pot, desigur! Ce ziceti?
Eu zic ca ca berea dupa concurs face cat tot concursul!
Dragi clujeni, sa mergem cu totii la o bere pe malul Crisului si cine nu se mai poate intoarce in Cluj joaca si duminica!
Comentariu
Coordonator Onorific- 06.feb.2006
- 916
- Cluj-Napoca
- 57
Likes given: 0Likes received: 0
salve
fratiilor vine jud.cluj cu ce mai tare garnitura ce are la moment.sintem vreo 9-10 o sa fie tare concursul de la Oradea.Sper sa fie niste meciuri frumoase si tari.Ne vedem simbata UUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Comentariu
- 916
- Cluj-Napoca
- 57
salve
fratiilor vine jud.cluj cu cea mai tare garnitura ce are la moment.sintem vreo 9-10 o sa fie tare concursul de la Oradea.Sper sa fie niste meciuri frumoase si tari.Ne vedem simbata UUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Comentariu
- 916
- Cluj-Napoca
- 57
salve
fratiilor vine jud.cluj cu ce-a mai tare garnitura ce are la moment.sintem vreo 9-10 o sa fie tare concursul de la Oradea.Sper sa fie niste meciuri frumoase si tari.Ne vedem simbata UUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
haideti fratiilor sa ne frigem la un mic si la o BERE
Comentariu
senior- 29.nov.2005
- 349
- Bucharest, Romania, Romania
- 40
Este prea tarziu pentru a ma inscrie la concurs?? Ce ziceti? Ma primiti si pe mine? Tare as vrea sa fac niste meciuri cu persoanele cu care nu am apucat sa joc pana acum!
P.S. As dori sa mai inscriu inca o persoana! Pe Dan2! Inca o data va intreb daca ne primiti si pe noi :P
Comentariu
recomand organizatorilor ca la intrebarea lui Bebe sa raspunda negativ dar numai dupa ce va ajunge acolo
evident este o gluma
Bebe daca faci Bucureștiul de ras ...
Comentariu
senior- 29.nov.2005
- 349
- Bucharest, Romania, Romania
- 40
Postat în original de valentinrecomand organizatorilor ca la intrebarea lui Bebe sa raspunda negativ dar numai dupa ce va ajunge acolo
evident este o gluma
Bebe daca faci Bucureștiul de ras ...
Comentariu
Da da. Te primim. Cum sa nu te primim. Esti principalul favoritLemn : Donic Crisan Titanium
www.versuri-muzica.tk
Comentariu
- 1395
- Alesd
- 52
No is ace cu Catalin de la Suceava si cu Vali (gti) da la Bucale si inainte da concursul de tenis de masă o sa bagam un concurs de baut bere. Fie ca la cel mai bun sa-i pice bine.
Comentariu
Ce-ar fi sa considerati concursul din seara asta un fel de calificari si sa facem o faza finala maine seara ? Ca mai venim si alti "priceputi" in ale bautului de bere..... . Apropo...pe adytzu unde l-ati pierdut ?
Comentariu
A fost un concurs foarte reusit din toate punctele de vedere ( dupa parerea mea ). multumesc organizatorilor . A castigat cel mai bunLemn : Donic Crisan Titanium
www.versuri-muzica.tk
Comentariu
- 916
- Cluj-Napoca
- 57
salve
in primul rind multumim lui filo pentru organizare,am fost foarte multumit de primire,tine tot asa.Concursul a fost tare nu m-am asteptat la asa ceva,multumim si pentru ceilalti implicati sponsor a fost frumos.
Comentariu
- 1395
- Alesd
- 52
Rusu Stefan (Cluj) locul 1
Horvath Tibi (Oradea) locul 2
Apian Florin (Bistrița) locul 3
restul rezultatelor mai tarziu
Comentariu
- 1395
- Alesd
- 52
Iata clasamentul final si total al concursului de la Oradea.
Locul 1. Rusu Stefan Cluj 30p
Locul 2. Horvath Tibi Oradea 25p
Locul 3. Apian Florin Bistrița (s) 20+3p (jucator nou)
Locul 4-6
Soos Deszo Campia Turzii 15+3p
Toth Laszlo Cluj 15+3p
Dinu Gheorghe București 15+3p
Locul 7-9
Bodeanu Mihai București 12+3p
Luka Iosif Zalău (s)12+3p (jucator nou)
Rusu Calin Cluj 12+3p
Locul 10-12
Trifu Bogdan București 10+3p
Tic Ioan Oradea 10p
Dascalitei Mihai București 10+3p
Locul 13-15
Curpas Ioan Oradea 8p
Bodeanu Dan București 8+3p
Zamblau Ionut Cluj 8+3p
Locul 16-18
Acsinia Catalin Suceava 7+3p
Iacob Claudiu Oradea 7p
Furdui Andrei Cluj 7+3p
Castigator la consolare Mircea Valentin București 10+3p
Locul 20-25
Balaj Stelian Oradea 6p
Borodan Cristian Oradea 6p
Erdei Marc Oradea 6p
Mureșan Ionut Oradea 6p
Tranulov Ianos Oradea 6p
Buzlea Daniel Oradea (s) 6p (jucator nou)
Locul 26-30
Lele Mihai Alesd 5p
Suchea Serban București 5+3p
Fabian Villi Oradea 5p
Andries Florica Cluj 5+3p
Varodi Marc Oradea (j) 5p (jucator nou)
Locul 31-37
Macavei Sergiu Oradea (j)5p (jucator nou)
Mircea Alexandru București 5+3p
Simu Marius Oradea(s) 5p (jucator nou)
Costandache Adrian București 5+3p
Nemes Csabi Oradea 5p
Bront Emil Oradea5p
Oros Bogdan Oradea(s) 5p (jucator nou)
Mureșan Ionut a castigat turneul dedicat juniorilor
Bugetul turneului s-a calculat astfel;
5 ron taxa de inscriere pentru seniori, 0 ron pentru juniori (total 140 ron)din care s-a platit 70 ron sala, si locurile 2 si 3. Premiul locului 1, diplomele, cupa, medaliile, apa minerala, mancarea si alte cheltuieli aditionale au fost suportate de catre organizator.
Multumesc tuturor participantilor care au venit la acest turneu si mai ales celor veniti de la mare distanta, sper ca toti cei care au venit nu si-au regretat prezenta, felicit invingatorii si invinsii deopotriva, ma bucura participarea unor jucatori din localitati `noi`, sper ca participantii sa se fi simtit bine si la concurs si la berea de dupa si la baia de a doua zi din Felix.
Sistemul de joc a fost gandit cu 3 jucatori in faza finala care nu a fost prea agreat de jucatori deci este un sistem care nu va mai fi aplicat in viitor.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:49.Procesare...X
Comentariu