Postat în original de mateidumitru
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
RUBRICA ORGANIZATORILOR DE TURNEE A,A+,B
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Coordonator Onorific
- 08.mai.2007
- 1728
- Constanța, Romania, Romania
- 60
Likes given: 334Likes received: 304
Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5725
- Fălticeni
- 64
Likes given: 954Likes received: 1438
Intrucat incepem un nou an plin de concursuri vreau sa aduc in atentia dvs urmatorul extras din regulament:
"
Taxele maxime de participare:
turneu B – 20 lei
turneu A – 25 lei
turnu A+ - 35 lei
turneu Final 40 lei
Sumele ce vor fi transferate catre contul Amatur:
Turneu B – 2 lei x nr total de participanti
Turneu A – 3 lei x nr total de parrticipanti
Turneu A+ - 5 lei x nr total de participanti.
Turneele pentru copii si turneele pentru incepatori nu sunt taxate.
Turneul va fi omologat dupa confirmarea intrarii banilor in cont. "
Trebuie sa asigurati participantilor doar o sticla de apa.Restul sunt optionaleof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Buna seara.
Cu toata stima, se poate o precizare? Daca un turneu in cadrul Amatur este organizat fara taxa de participare, ce sume de bani trebuiesc transferate in contul Amatur? Si daca se poate, sa ne spuneti banca si contul Amaturului!
Comentariu
Coordonator Onorific- 08.mai.2007
- 1728
- 60
Postat în original de costinmotoroi Vezi postBuna seara.
Cu toata stima, se poate o precizare? Daca un turneu in cadrul Amatur este organizat fara taxa de participare, ce sume de bani trebuiesc transferate in contul Amatur? Si daca se poate, sa ne spuneti banca si contul Amaturului!
RO70RNCB0784047101290003 pentru transfer prin ordin de plata
si RO76RZBR0000060005432286 pentru depunere direct la ghiseul bancii
Turneul va fi omologat dupa confirmarea intrarii banilor in cont.Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Comentariu
Postat în original de costinmotoroi Vezi postBuna seara.
- - - Actualizat - - -
Si cu noile taxe este strigator la cer,pai tot pe boul ala care trage la jug il loviti cu biciul.
Cei care participa la mai multe turnee ajung sa platesca taxa de la 10 roni anul trecut la cel putin 50.
Cel mai bine se marea taxa de la 10 la 20 si se incasa la primul turneu de participare pentru fiecare membru al Amaturului.
Eu m-am certat cu Costi Motoroi degeaba si nu mai joc in campionatul municipal dar cred ca nu o sa mai particip nici,
la turneele Amatur.
Comentariu
Va multumesc pentru promptitudine, dar raspunsul lasa loc de interpretari. Cum poti sa platesti niste sume de bani daca nu sunt taxe de participare? Din buzunarul personal?
Si daca se poate, cine este titularul contului?
Comentariu
- 5725
- Fălticeni
- 64
Postat în original de dantim Vezi postSi cu noile taxe este strigator la cer,pai tot pe boul ala care trage la jug il loviti cu biciul.
Cei care participa la mai multe turnee ajung sa platesca taxa de la 10 roni anul trecut la cel putin 50.
.of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Postat în original de cata_60 Vezi postParticipantii vor plati in cel mai rau caz aceleasi taxe de concurs,ele au fost plafonate tocmai pentru ca acestia sa nu scoata mai multi bani din buzunar.,Poate vor manca un sandwich mai putin
Comentariu
senior- 21.mar.2011
- 688
- Praid, Romania
- 59
Likes given: 31Likes received: 22
Postat în original de cata_60 Vezi postIntrucat incepem un nou an plin de concursuri vreau sa aduc in atentia dvs urmatorul extras din regulament:
"
Taxele maxime de participare:
turneu B – 20 lei
turneu A – 25 lei
turnu A+ - 35 lei
turneu Final 40 lei
Turneul va fi omologat dupa confirmarea intrarii banilor in cont. "
Trebuie sa asigurati participantilor doar o sticla de apa.Restul sunt optionale
Daca organizatorul nu trimite acele taxe, de ce sa fie pedepsiti participantii? Daca turneul nu este omologat, ne-am deplasat pentru un turneu de casa.
???
Comentariu
D-le Cozma, deoarece acest topic a fost deschis de d-voastra, deoarece sunteti un reprezentant de seama al Amatur-ului, deoarece ne-ati adus in atentie extrasul din regulament cu privire la taxe, deoarece sunteti unul din privilegiatii care au avut accesul V.I.P. la MAREA ADUNARE NATIONALA A CIRCUITULUI AMATUR, va rog sa raspundeti ( sau macar daca nu stiti, sa ne spuneti cine stie):
CINE ESTE TITULARUL DE CONT DESCHIS IN NUMELE AMATURULUI SI IN CARE TREBUIE SA NE BAGAM BANII ???????
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8122
- Brașov
Likes given: 1600Likes received: 3032
Comentariu
Sa inteleg din acest raspuns ca titularul de cont este Sorin Botirca? Astept totusi un raspuns de la d-nul Cozma Catalin!
Comentariu
- 8122
- Brașov
Postat în original de Sorin Botirca Vezi postPuteti depune banii de cotizatie in urmatorul cont: RO76RZBR0000060005432286 deschis pe numele meu. Am rugamintea de a depune banii cash la ghiseul bancii RAIFFEISEN si nu de a face ordine de plata, deoarece exista comision la incasare. Multumesc!
Comentariu
Va multumesc pentru raspuns d-le Gelu din Brașov! Daca tot ati avut acest curaj, dupa tot ce ati facut impotriva mea, tin sa va urez un an nou fericit !!!?
Comentariu
- 5725
- Fălticeni
- 64
Nu eram pe site,de abia acu vad ce e pe aici,incerc sa raspund
Din cate vad,Sorin.Este un om de o probitate morala ce nu poate fi pusa la indoiala. Am propus ca tot dumnealui sa se ocupe de achizitiile materialelor de t.d.m ce vor fi procurate din acesti bani(mese ,medalii si cupe pt turneul final si ce o mai fi)
Este nevoie de o transparenta deplina aici.Tot din banii stransi va fi recompensat Florin pentru faptul ca se ocupa cu promptitudine de Clasament si siteul aferent.e vorba de 100 lei/luna,o suma rezonabila,zic eu.
Am ajuns ca mare intarziere la acea sedinta, am prins numai parte de final(am avut probleme cu masina) ,cred ca putea participa oricine,ca public vreau sa zic,au fost cateva persoane ce nu faceau parte din acest comitet sau cum vreti sa i ziceti dar erau cei care venisera cu aceeasi masina cu participantii.
O initiativa buna luata aici este ca deciziile privind lucrurile importante din Amatur(ce se face cu banii,de exemplu) sa fie discutate si propuse de un comitet format din Florin,Sorin si dl Bodeanu,nimeni nu mai hotaraste de capul lui in numele AmaturuluiUltima editare de cata_60; 10.ian.2013, 22:01.of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
- 8122
- Brașov
Cu ce te deranjeaza, dl Vali?
Ce zici daca procedez si eu cum procedezi tu?
Comentariu
Tin sa va multumesc d-le Cozma pentru raspuns! Despre acea sedinta de trista amintire, pacat ca nu ati fost de la inceput. Cred ca nu va convenea sa se vorbeasca de d-voastra fara sa fiti de fata, sa se spuna lucruri neadevarate si rastalmacite. D-voastra dovediti ca sunteti un om de caracter, nu ca altii care se dau pe langa tine si nu-si tin cuvantul dat!
Daca se poate, totusi nu ati raspuns la o intrebare:
De unde platesc acea taxa catre Amatur organizatorii care nu percep taxa de participare?
Comentariu
maestru- 21.mai.2007
- 1877
- Plymouth UK
- 52
Likes given: 113Likes received: 45
Postat în original de GeluBv Vezi postCu ce te deranjeaza, dl Vali?
Ce zici daca procedez si eu cum procedezi tu?
daca ai ceva sa-mi reporsezi spune aici,ca nu ma feresc de nimeni !
Comentariu
- 5725
- Fălticeni
- 64
Postat în original de costinmotoroi Vezi postDaca se poate, totusi nu ati raspuns la o intrebare:
De unde platesc acea taxa catre Amatur organizatorii care nu percep taxa de participare?of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
- 1728
- 60
Nu am vazut pâna acum turneu AMATuR cu taxa 0 lei.
Daca dvs.veti organiza un astfel de turneu si vreti sa fie sub egida AMATuR,veti plati sumele stabilite.
Vorbim de pielea ursului din padure.Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Comentariu
Buna seara d-le Fratea. Aceasta este parerea d-voastra sau vorbiti in numele tuturor?
Parca de curand, la Lugoj, a fost un turneu cu taxa 0.
Comentariu
- 1728
- 60
Turneul la care faceti referire s-a desfasurat anul trecut.
Taxele sunt stabilite pentru anul acesta,conform regulamentului aprobat.Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Comentariu
Daca tot vreti sa dati un raspuns, va rog sa fiti mai explicit: trebuie sa platim din buzunarul nostru pentru onoarea de a fi lasati sa organizam turnee in cadrul Amatur cu taxa de participare 0 ?
Comentariu
Postat în original de costinmotoroi Vezi postBuna seara d-le Fratea. Aceasta este parerea d-voastra sau vorbiti in numele tuturor?
Parca de curand, la Lugoj, a fost un turneu cu taxa 0.
A fost un turneu super ,inca odata felicitari lui Vali [organizatorul]
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Aurel Fratea Vezi postTurneul la care faceti referire s-a desfasurat anul trecut.
Taxele sunt stabilite pentru anul acesta,conform regulamentului aprobat.
sa vedem cum o sa fie.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:57.Procesare...X
Comentariu