Postat în original de Dan2
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
RUBRICA ORGANIZATORILOR DE TURNEE A,A+,B
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Coordonator Onorific
- 01.aug.2010
- 8122
- Brașov
Likes given: 1600Likes received: 3032
maestru- 21.mai.2007
- 1877
- Plymouth UK
- 52
Likes given: 113Likes received: 45
mai Gelu,
da dat dracu esti tu de le stii pe toate..bine ca intr-un tarziu ai aflat ca se scrie Cozma..ci nu Cosma..(felicitari pentru modificarea ulterioara),
pe de alta parte tu fiind din Brașov-nu-ti pui intrebarea de ce turneele din Brașov au incetat sa mai existe de cand ai aparut tu acolo?...
Ce faci tu in acest sens pentru a dezvolta in zona organizarea turneelor Amatur..sau revenirea la standardele bune pe care le avea acest oras prin organizatorii traditionali ,pana sa apari tu ?
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8122
- Brașov
Postat în original de Dan2 Vezi postPostul este necesar transmiterii de informatii de la si catre organizatori, iar mesajele OFF topic se pot muta in zona fight.
Comentariu
Postat în original de Vali Suta Vezi postmai Gelu,
da dat dracu esti tu de le stii pe toate..bine ca intr-un tarziu ai aflat ca se scrie Cozma..ci nu Cosma..(felicitari pentru modificarea ulterioara),
pe de alta parte tu fiind din Brașov-nu-ti pui intrebarea de ce turneele din Brașov au incetat sa mai existe de cand ai aparut tu acolo?...
Ce faci tu in acest sens pentru a dezvolta in zona organizarea turneelor Amatur..sau revenirea la standardele bune pe care le avea acest oras prin organizatorii traditionali ,pana sa apari tu ?
Vali nu stiu ce treaba ai cu Gelu ca nu ti-a facut nici un rau.
Eu va consider pe amindoi niste baieti faini si cred ca nu are rost sa tot lovesti in el degeaba.
Am toata stima pentru tine
Comentariu
maestru- 21.mai.2007
- 1877
- Plymouth UK
- 52
Postat în original de dantim Vezi postEl face bine ,ca nu se mai baga in seama sa nu creada lumea ca se umple de bani de pe spatele amaturistilor.
Vali nu stiu ce treaba ai cu Gelu ca nu ti-a facut nici un rau.
Eu va consider pe amindoi niste baieti faini si cred ca nu are rost sa tot lovesti in el degeaba.
Am toata stima pentru tine
Comentariu
- 8122
- Brașov
Postat în original de Vali SutaDa cine este Costi Motoroi?(sa nu spun cine p.la mea este acest personaj ?!
Bai Gelu,pentru 60 de ron/pers pe camera care-iti iti atruibui ca si ssponsorizare,ai cam multe pretentii in a organiza acesta sedinta...
Eu nu mai particip!
Pa !Postat în original de GeluBvStimati colegi, atunci cand am postat invitatia lui Costi Motoroi nu mi-am dat seama daca este o problema. Acum eu nu pot sa trec peste, dar nici nu s-a hotarat daca participa sau NU.
Comentariu
maestru- 21.mai.2007
- 1877
- Plymouth UK
- 52
uite asa te faci si mai mult de rahat !
reciteste ce ai postat sa vezi cat de naiv esti ! (asta asa ca si consolare)
pune si inregistrarile telefonice cu mine,cu bodeanu,cu motoroi,etc,care ai spus ca le ai in colectie !
hai curaj d.le !
Comentariu
Costi Motoroi nu este decat un simplu participant in Amatur. Nu reprezint pe nimeni in afara de persoana mea. Nu am castigat financiar si nici nu vreau de pe urma Amaturului.
Si ce este mai important: prefer sa fiu injurat in fata decat sa fiu tradat pe ascuns!
Comentariu
maestru- 21.mai.2007
- 1877
- Plymouth UK
- 52
off topic:
preventiv pentru cei care vorbesc cu dl.Gelubv telefonic,va pun in tema ca d.lui are un obicei reflex,inregistreaza aceste convorbiri,de fapt cred ca stiti acest lucru din alt post unde a si postat acest lucru.
ia pune dl.Gelu,ce am avut eu de ascuns cu dvs. ?!
Comentariu
- 8122
- Brașov
Likes given: 1600Likes received: 3032Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8122
- Brașov
Postat în original de Vali Suta Vezi postsi mai este necesar sa ti-o repet ?
Vezi postul nr 8 din topic "7 decembrie sedinta"
Comentariu
maestru- 21.mai.2007
- 1877
- Plymouth UK
- 52
Postat în original de GeluBv Vezi postEste necesar sa-ti amintesc ca ai jignit pe domul DanT? Sau atunci vb Bachus?
Vezi postul nr 8 din topic "7 decembrie sedinta"
insa daca ti-au placut atat de mult,pastreaza-le numai pentru tine !
totusi ceva inregistrari nu pui ?
Comentariu
NU stiu ce treaba avea Dan Tanase la sedinta Amatur!!!
El reprezinta un club afiliat la federatie, iar dupa parerea lui exprimata intr-un post anterior, Georgica Durdun provine din randul amaturistilor...
El face un business din tenis de masă, noi doar mergem sa jucam si sa ne distram alaturi de prietenii din toata tara.
Comentariu
Postat în original de costinmotoroi Vezi postCosti Motoroi nu este decat un simplu participant in Amatur. Nu reprezint pe nimeni in afara de persoana mea. Nu am castigat financiar si nici nu vreau de pe urma Amaturului.
Si ce este mai important: prefer sa fiu injurat in fata decat sa fiu tradat pe ascuns!
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Adrian Lazaroiu Vezi postesti peniiiibil,bai nea miticaaaaa!
Comentariu
De tradat, nu am tradat! De injurat, nu am injurat! Ii stimez pe toti, inclusiv pe cei cu care nu sunt de acord! Si nici nu am inregistrat pe careva!
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2330
- Agnita
- 65
Likes given: 256Likes received: 360
Data de 1 iunie are programata in calendarul Amatur un Turneu pentru copii la Agnita.Nutrim speranta ca la acest turneu sa poata participa cat mai multi copii din toata tara,iubitori inflacarati ai tenisului de masa.Estimarile noastre cele mai optimiste se invart in jurul a 60 de participanti si,cine stie,poate ca nu suntem prea optimisti!Si-au exprimat deja acordul de participare grupe de copii de la Baicoi si Pitești,asteptam confirmari si de la celelalte "centre" din Ludus,Târnaveni,Gura-Humorului,Caransebeș,București,etc.Dorinta unanima este ca sa se acorde atentia cuvenita copiilor,experientele anterioare aratandu-ne ca,oricum si orice am face si zice,la turneele amestecate partidele copiilor sunt de cele mai multe ori ignorate de catre cei mari.Dorim ca partidele copiilor sa fie in centrul atentiei ,sa fie vizionate de cat mai multi dintre cei prezenti in sala,participanti si sustinatori,dorim sa fie si ei respectati si tratati ca atare!Timpul este aliatul nostru,in asigurarea celor mai bune conditii de desfasurare a turneului,dar si al vostru,al celor care doresc sa participe cu adevarat la aceasta manifestatie sportiva.Asteptam cat mai multe confirmari de participare din toate colturile tarii,sa onoram cum se cuvine tenisul de masa si sarbatorirea zilei de "1IUNIE"!I love table tennis !
Comentariu
senior- 20.aug.2012
- 282
- caransebes
- 60
Likes given: 0Likes received: 0
Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatos, domnul marcu, la fel si nea Csaba cu cei de la Agnita. E putin problema ca pe intai vor fi probabil turnee locale... Oricum,speram sa venim, macar juma de familie...Vom reveni...fratii Gavrilovici. P.S. Mult succes la olimpiada scolara tuturor copiilor din amatur!
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2330
- Agnita
- 65
Likes given: 256Likes received: 360
Postat în original de nicu gavrilovici Vezi postSa dea Dumnezeu sa fiti sanatos, domnul marcu, la fel si nea Csaba cu cei de la Agnita. E putin problema ca pe intai vor fi probabil turnee locale... Oricum,speram sa venim, macar juma de familie...Vom reveni...fratii Gavrilovici. P.S. Mult succes la olimpiada scolara tuturor copiilor din amatur!I love table tennis !
Comentariu
Sper ca si de la Cluj sa putem sa fim o trupe de copii. Dar va si de amatori respectiv Open sau doar de copii ?GEWO TABLE TENNIS
Comentariu
senior- 24.dec.2012
- 231
- Cluj-Napoca
- 61
Likes given: 0Likes received: 0
Atentie mai mare la redactarea mesajelor! Unii s-ar putea sa creada c-ai uitat de scoala desi, cei care te cunosc stiu ca esti baiat destept si intreprinzator. Nu mai da cu bota in balta! SR
Comentariu
Postat în original de stefan_rusu23 Vezi postAtentie mai mare la redactarea mesajelor! Unii s-ar putea sa creada c-ai uitat de scoala desi, cei care te cunosc stiu ca esti baiat destept si intreprinzator. Nu mai da cu bota in balta! SR
Multa demagogie dl academician SOVIETIC STEFAN.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:18.Procesare...X
Comentariu