Buna. Am citit undeva aici despre un lemn foarte rapid , cel care a scris despre ea a spus ca e mai rapid decat tricarbonul. Era ceva cu ''t'' si nu mai stiu ,poate cineva sa ma ajute cu denumirea lemnului? Va multumesc anticipat.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
lemn foarte rapid
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Re: lemn foarte rapid
da ,ceva descriere ? multumesc . Am avut si tricarbon am si jucat mult cu ea vreau ceva mai rapid
Comentariu
Mai degraba Galaxy T-1.Se zice ca este clona lui Primorac sau Schlager Carbon.Schlager Carbon
Acuda S1
Acuda S1
Comentariu
daca este ca primorac atunci nu este mai rapid decat tricarbon am jucat si cu primorac ocazional , nu era al meu
Comentariu
Am T1 si pot spune ca este rapid,dar nu cred ca este mai rapid decat Schlager Carbon sau Tricarbon. Ar mai fi si T4 (urmatorul lemn pe care il voi comanda) de la Galaxy care se pare este mai rapid decat T1.Xi En Ting-X828
Pryde 30
Calibra LT Sound
Comentariu
Unul dintre cele mai rapide lemne "pipaite" de mine a fost Tibhar Tricarbon , dar nu am avut curaj sa il probez , f.rapid, mai tare decit cele mentionate aici , si mai rapid ca Schlager Carbon sau ca tricarbonul de la Butterfly .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
am tricarbon si am jucat si cu tsp balsa 8.5, fara nici un dubiu tsp este cel mai rapid lemn de pe piata pana acum. parerea mea!Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
... speed, speeeeeed, speed .... xiom, desigur, desi deocamdata nu sunt sponsorizat de ei....
Comentariu
organizator local- 12.mar.2007
- 726
- București
- 63
Likes given: 1Likes received: 26
NU SE STIE NICIODATA,ESTI IN ATENTIE...
Avem un jucator roman HUNOR SZOCS-SPONSORIZAT DE XIOM,care joaca in liga a 3-a in GERMANIA la TTF LIEBHERR OCHSENHAUSEN
Comentariu
Vedeti dl. "Tibi", nici nu stiam ca Szocs Huni este sponzorizat de catre Xiom,- de altfel nici nu ma mir avind in vedere ca echipamentele xiom au o calitate deosebita.lemn:HML -carbon, hinoki
fetze; Victas V>01 Limber
si echipament Xiom
Comentariu
Postat în original de tibiNU SE STIE NICIODATA,ESTI IN ATENTIE...
Avem un jucator roman HUNOR SZOCS-SPONSORIZAT DE XIOM,care joaca in liga a 3-a in GERMANIA la TTF LIEBHERR OCHSENHAUSENAndro Rasanter 48
Butterfly Timo ALC
Andro Rasanter 48
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:00.Procesare...X
Comentariu