cam cat de mare este diferenta de nivel intre jucatorii de top (sa zicem top 30) din amatur si jucatorii de superliga? se joaca dupa sistemul clasic... cu 6 puncte in fata?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
amatur vs super liga?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: amatur vs super liga?
Pai mai nou la Cupa Veteranilor vin si jucatori de superliga, s-a vazut acolo diferenta dar nu cred ca te poti lua dupa asta, multi joaca la distractie si la 'Bataia m??ului'.
N.A. - Pentru cine nu stie, 'Bataia m??ului' este atunci cand il conduci pe adversar cu 10-2 (sau 10-3,4) il lasi sa faca 10-9 ... apoi ii dai un tus intentionat.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Postat în original de FlorinBN'Bataia m??ului' este atunci cand il conduci pe adversar cu 10-2 (sau 10-3,4) il lasi sa faca 10-9 ... apoi ii dai un tus intentionat.
Comentariu
Sa te antrenezi pentru tus din serva nu-i asa greu; iti trebuie doar o galeata de mingi si ceva mai mult timp liber.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
cadet- 25.oct.2008
- 88
- Târgoviște
- 33
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de Ashescam cat de mare este diferenta de nivel intre jucatorii de top (sa zicem top 30) din amatur si jucatorii de superliga? se joaca dupa sistemul clasic... cu 6 puncte in fata?Timo Boll Alc
FH:Acuda S1
BH:Acuda S2
Comentariu
eu cred ca antrenamentul fiecaruia si pregatirea depinde de antrenor cat de exigent este.Britsyle ofera haine si incaltaminte online import Anglia de calitate si la preturi accesibile.
Cele mai recomandate sunt:Tricouri polo,Tricouri nike,camasi barbati,blugi,tricouri levis,curele barbati etc.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:45.Procesare...X
Comentariu