Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

amatur vs super liga?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• amatur vs super liga?

cam cat de mare este diferenta de nivel intre jucatorii de top (sa zicem top 30) din amatur si jucatorii de superliga? se joaca dupa sistemul clasic... cu 6 puncte in fata?
    TBS - FH H3 prov, BH Pryde 40

Re: amatur vs super liga?

Pai mai nou la Cupa Veteranilor vin si jucatori de superliga, s-a vazut acolo diferenta dar nu cred ca te poti lua dupa asta, multi joaca la distractie si la 'Bataia m??ului'.
    N.A. - Pentru cine nu stie, 'Bataia m??ului' este atunci cand il conduci pe adversar cu 10-2 (sau 10-3,4) il lasi sa faca 10-9 ... apoi ii dai un tus intentionat.
    TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Postat în original de FlorinBN
      'Bataia m??ului' este atunci cand il conduci pe adversar cu 10-2 (sau 10-3,4) il lasi sa faca 10-9 ... apoi ii dai un tus intentionat.
      Asta e tare... Am vazut in ultimul timp jucatori care 'se antreneaza' pentru tusuri. Oare au in vedere strategia asta???

Comentariu

Sa te antrenezi pentru tus din serva nu-i asa greu; iti trebuie doar o galeata de mingi si ceva mai mult timp liber.
        TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Postat în original de Ashes
          cam cat de mare este diferenta de nivel intre jucatorii de top (sa zicem top 30) din amatur si jucatorii de superliga? se joaca dupa sistemul clasic... cu 6 puncte in fata?
          Vazand ambele parti la datorie, mie mi se pare ca este o diferenta destul de mare.E si normal, pentru ca cei din superliga fac antrenament aproape zilnic sub indrumarea unor antrenori.
          Timo Boll Alc
          FH:Acuda S1
          BH:Acuda S2

Comentariu

eu cred ca antrenamentul fiecaruia si pregatirea depinde de antrenor cat de exigent este.
            Britsyle ofera haine si incaltaminte online import Anglia de calitate si la preturi accesibile.
            Cele mai recomandate sunt:Tricouri polo,Tricouri nike,camasi barbati,blugi,tricouri levis,curele barbati etc.

Comentariu

Procesare...
            X