Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Toluenul nu este in nici un caz cancerigen. Cele mai multe laboratoare medicale folosesc toluenul pentru dezinfectie (curatatul echipamentelor). O ruda de-a mea a lucrat toata viata in cadrul unui laborator medical si folosea toluen chiar si la spalatul covoarelor si paturilor spunand ca acesta intareste fibra si este eficient contra moliilor. Efectul acestuia este in schimb halucinogen fapt pentru care se gaseste destul de greu in comert.
Andro Rasanter 48 Butterfly Timo ALC Andro Rasanter 48
Poi din cate stiu idealul ITTF este sa mediatizeze sportul si sa-l faca mai spectaculos.
Deci au interzis speed glue(care contine toluen right?)pentru ca mingiile sa dureze mai mult.
Si normal ca dupa ce bagi cateva straturi serioase de speed in fete cand dai un spin sau smash in forta e cam gata.
Cam asa o fost si cu ascunderea serviciului nu?
daca ala nu citea serviciul,facea o preluare slaba si asta dadea sa se termine mingea.
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
care a fost atunci interesul pt interzicerea lui?
De unde a iesit scandalul de l-au interzis - stiu ca ar fi murit cineva intoxicat cu toluen?
more money
..tot acelesi firme il fac si pe cel cu apa, in plus pe cel cu apa il folosesti mult mai rar, si chiar daca ar fi ramas toluenul noutatile la fete si lemne tot la fel de des apareau, mai degraba cred ca tendinta generala spre ''verde'' din mai toate sporturile..
Spalau covoare si paturi cu toluen dar de miros cum scapau?
Mirosul dispare repede, toluenul are un coeficient de evaporare deosebit de ridicat. Chiar si in buretele paletei nu sta mai mult de 2-3 zile daca paleta e jucata. La covoare in 2-3 ore dispare. Cand am spus ca "spalau cu toluen" nu ma refeream la faptul ca foloseau toluen in loc de apa , ci toluenul avea rolul pe care il are otetul la curatire, dezinfectare si pastrarea culorilor.
Toluenu ataca scrisul de pe lemne si ma gandesc ca daca il dai pe covor ataca culorile ,in fine observatia mea nu are nimic in comun cu tenisul de masa, am fost doar mirat ca se foloseste in dezinfectare pt ca fetele chiar daca nu le mai joci si au fost lipite cu toluen miros mult timp.
Toluenu ataca scrisul de pe lemne si ma gandesc ca daca il dai pe covor ataca culorile
Toluenul ataca doar scrisul de pe lemnele imitatie chinezeasca.... Eu lipesc de 2 ani continuu fete pe lemne cum ar fi Michael Maze arylat carbon sau Ishlion si nu s-a dus deloc scrisul... De asemenea am constatat ca in momentul in care am lipit niste fete pe un lemnn butterfly neinseiat s-a luat scrisul imediat... In concluzie conteaza calitatea vopselei cu care s-a scris... nu toluenul e cel vinovat
Ia scrisul cred doar daca e si ceva diluant bagat in el. Singurul lemn cu care am avut probleme serioase de luat scrisul a fost Tibhar Alpha. In rest Galaxy, Butterfly , Xiom - no problem.
Comentariu