Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
cu aceasta ocazie as propune sa alegem sali mai bune decat cele tip nastase ,
de exemplu cele tip Sovata (cred eu ) sunt mult mai bune , si daca sunt bine informat avem acest model de ordinul sutelor in toata tara ...
vasile daca te implici putin,poate apar sali "boc" mai bune.....
salutare.rog rectificare acolo.dragi organizatori la botezatu onelus sunt 2 victorii in grupele inferioare,acolo ati trecut 0 victorii.nu ca ar conta prea mult dar totusi.....multumesc
salutare.rog rectificare acolo.dragi organizatori la botezatu onelus sunt 2 victorii in grupele inferioare,acolo ati trecut 0 victorii.nu ca ar conta prea mult dar totusi.....multumesc
Am ramas profund dezgustat de circul ieftin facut de dl Maresi aseara
E diferenta mare intre a fi simpatic si a fi de-a dreptul nesimtit.Pe langa injuraturi si strigatul grotesc,nu mai pomenesc de lipsa de fair play si tentativa de furt.La un moment dat,in timpul meciului cu mine,se oprisera toate mesele din cauza vacarmului produs de el si de mica lui galerie.N-am crezut ca exista cineva care poate sa ma scoata din sarite in halul in care m-a scos acest domn aseara(si nu doar pe mine)
am citit cam tot pe aici.la adjud,din pacate nu am ajuns...,dar cine este acest domn mares?chiar nu puteti,putem sa facem nimic?la pitesti nu a venit.poate se linistea de aici.pana la urma o mica corectie,macar verbala,ar trebui adresata.poate citeste ,ce s-a scris pana acum si pe viitor nu mai participa.."'macar de rusine""...RARES la turneul de la reghin sa nu accepti participarea acestui element.felicitari d-lui SORIN(topoloveni) pt.coo-organizarea turneului.
Comentariu