Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
H3 NEO Provincial, national, T05 pro, s.a.
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
H3 NEO Provincial, national, T05 pro, s.a.
Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro MaxTaguri: Nimic
Re: H3 NEO Provincial, p comanda
450 ron/buc Skyline 3 NEO blue sponge, H3 NEO blue sponge, nationale, fetele cu care joaca echipa chinei in mom acesta
350 ron T05 pro, T64 pro, H3 NEO nat
250 ron H3 NEO blue sponge provincial
disponibile in limita stocului, 1-2 luni timp livrare, sunt aduse direct din china
pt oricare din produsele din acest mesaj o sa am nevoie d un avans de 50%Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Re: H3 NEO Provincial, national, T05 pro, s.a.
T05 pro este tenergy 05 speciala?. de ce nu apare pe site-ul oficial bty.de asemenea intreb si eu :-ai ceva pe stoc?.
Comentariu
Deci noi cu ce jucam , indiferent ca e Donic , Butterfly etc sunt kestii naspa , amatoricesti ? Exista ceva oficial legat de versiunile astea asa zis "profesionale" ?Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3368
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 341
Postat în original de valiDeci noi cu ce jucam , indiferent ca e Donic , Butterfly etc sunt kestii naspa , amatoricesti ? Exista ceva oficial legat de versiunile astea asa zis "profesionale" ?
Asadar, povestea fetelor ca si a lemnelor ar fi ceva de genul: se produce o serie de fete si in seria respectiva caracteristicile sunt relativ omogene intre fetele rezultate. Se testeaza si se sorteaza:
- varfurile de gama se dau catre jucatorii profesionisti
- fetele de nivel imediat inferior merg catre cluburile care au contract cu producatorul
- in sfarsit, celelalte fete merg la comercianti.
Nu poate nimeni sa confirme oficial aceste lucruri, dar realitatea asta este!
Am o pereche de fete care au apartinut candva unui jucator din Top50 mondial. Este altceva chiar daca au uzura foarte mare. Buretele pur si simplu sare altfel! Am constatat la capace ca mingea are o traiectorie mult mai ciudata fata de fetele obisnuite!
Comentariu
si eu am avut ocazia sa joc cu 3 tenergy "pro" mi-au parut mai moi, cu control mai mare
sorin are dreptate in privintza celor bty in special, sunt sortate cele mai omogene cele care au o anumita duritate si sunt furnizate jucatorilor, la dhs e mai complicata treaba, sunt fabricate separatLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
Comentariu
pozele de sus sunt facute de mine chiar azi, sunt aduse pt cineva fețele, dupa ce o sa le primeasca sper sa comenteze aici
stoc fizic nu am in acest moment, pot aduce doar la comanda, cu timpul o sa incerc sa aduc mai multeLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
Comentariu
ceva oficial nu exista in legatura cu tenergy "pro" fizic s poate observa sigla rosie de pe spate si nu vine in carton pt k nu este destinata vanzarii, puteti observa insa ca p varianta comercializata scrie p carton acolo unde este trecuta grosimea "export version"Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
Comentariu
vali, am mai observat ceva, am vandut acum aproape 2 ani un bryce fx doar probat adus direct din japonia d mine, m-am intalnit zilele trecute cu acea persoana, acel bryce arata ca si cum ar avea 2 luni maxim, este adevarat nu a fost jucat intensiv ci cam o data p sapt dar oricum am mai vzt astfel de impresii si la alte persoane, acum am si eu confirmarea
in schimb am avut bryce fx cumparat de la dandoy care dupa 2 luni era bun d aruncat, era "sticla"
garantez si ca un H3 cumparat din china este mai bun ca unul din europa sau suaLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
Comentariu
Postat în original de manyaku88garantez si ca un H3 cumparat din china este mai bun ca unul din europa sau suaBlade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Acelasi lucru l-am observat si eu la...Donic Desto F3, fete care sunt "renumite" pentru viata lor relativ scurta . Am vazut la cineva un Desto F3 de 2,0 negru care avea si un logo putin diferit - se puteau vedea pe el semnele de uzura din plin pe margini insa mergea ca uns, de parca de-abia era scos din cutie...Asta este, marea majoritate a fetelor sunt pt noi pamantenii...din fericire mai exista si astfel de "secrete" dar desigur costa.Blade: Viscaria, FL
fh: T05, 2,1 mm, black
bh: T05, 2,1 mm, red
Comentariu
sint de acord ca toate materialele alese pentru campioni sint atent supravegate si alese de catre CTC insa la DHS nationale cit si la T05 pro din cele spuse de catre cel ce semneaza topicul, avind in vedere si preturile practicate inseamna alt produs .fara sa doresc sa aflu de unde le cumperi as dori parerea cuiva care le-a folosit.
Comentariu
garantia ca este un cu totul alt produs o pot oferi doar la NEO blue sponge, asha ceva nu exista p piatza, e facuta special pt ei, singurul care nu foloseste din cate stiu eu este ma long care are tot acel portocaliu la burete, in rest toti chinezii d top au acum neo blue spongeLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
Comentariu
http://mytabletennis.net/Forum/forum_po ... PID=401962
acesta este singurul review pe care il cunoscLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
Comentariu
am uitat sa precizez .am avut tgs blue sponge 2.1 adus de VISCO desi am lipit-o foarte mult speed glue[3 straturi ], nu am reusit sa obtin acea saritura pe care o au jucatorii chinezi atunci cind isi pregatesc serviciul[vezi WLQ]..
Comentariu
tgs blue sponge este sponge #21 , nu este cel destinat nationalei chinei in acest moment si nici cel d p vestitul H2 blue sponge al lui liqin, desi a fost folosit pt o perioada scurta de timp imediat dupa interzicerea speed glue, cu booster, de catre jucatori precum zhang jike, a fost o solutie temporara pana la lansarea NEO
alti jucatori au folosit Haifu Blue Whale 2
TG3 Blue sponge era 12-15$ daca nu ma insel prin chinaLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
Comentariu
de asemenea am auzit ca cele comerciale erau mai tacky sigur decat provincial, la national se putea si f tacky si putin tacky, asta p speed glue, cele noi nu cunoscLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
Comentariu
..nu are sens ca o firma serioasa sa scoata pe piata produsul cu tot tamtamul ca apoi sa dea varfurile de gama jucatorilor de top care isi pun logo-ul pe tricouri, sau recomanda produsul in reclame, ca apoi grosul cumparatorilor sa afle ca de fapt au dat banii pe o calitate inferioara pe care nu si-au dorit-o, nu exista secrete bine pazite, doar daca isi ard fetele dupa ce joaca..
Comentariu
No bun, si pana la urma da cineva 900 ron pe o pereche de fete Skyline nationale, sau numai mie mi se par preturile alea scrise in alta limba?TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
eu cred ca are sens ca timo boll sa primeasca fete mai bune ca mine
se stie ca p speed glue avea pe fh Sriver L Kawatsuki cu burete de 40-41*
si wang hao sriver cu burete de bryce pe bhLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3368
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 341
Postat în original de victor0987..nu are sens ca o firma serioasa sa scoata pe piata produsul cu tot tamtamul ca apoi sa dea varfurile de gama jucatorilor de top care isi pun logo-ul pe tricouri, sau recomanda produsul in reclame, ca apoi grosul cumparatorilor sa afle ca de fapt au dat banii pe o calitate inferioara pe care nu si-au dorit-o, nu exista secrete bine pazite, doar daca isi ard fetele dupa ce joaca..
Comentariu
In acest moment,ai vreun DHS NEO sau TG Skyline cu burete albastru?Blade: DHS Hurricane King-FL
FH: Xiom Omega IV Asian-MAX
BH: Yasaka Razka 7 soft-MAX
Glue:Butterfly Free Chack
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:18.Procesare...X
Comentariu