Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
... Din pacate ambii castigatori ai turneelor au pierdut seturile disputate cu cei doi maestri ai tenisului de masa ... dar ramane desigur satisfactia intalnirii cu ei la aceeasi masa.
Da...cu cat au pierdut?
Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Roman a pierdut cu 11-7 , dar a jucat foarte onorabil , bravo Lulu !
si Traistaru cu 11-4 ,
a fost un show de zile mari , FOARTE ,foarte ,FOARTE , frumos, FRUMOS , FRUMOS.......... , FELICITARI !
Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
felicitari pt iulian ca a castigat un eveniment deosebit nu si pt. turneu B.Pe partea de fair play este ZERO.Cind a jucat finala spunea niste cuvinte jignitoare despre mine care ia soptit la ureche lui puiu mihai.Omul asta trebuie sa fie exclus din circuit plus iara a dat cu piciorul in tarcuri ca a pierdut un set.Nu stiu pt ce mai exista regulament fiindca el nu avea voie sa se joace? In loc sa joace un jucator amatur a jucat un legitimat. Daca sa stabilit pe tablou de eliminatoriu de 32 sa se joace 2/3 atunci finala de ce sa jucat 3/5 oricum eram presat de timp ca in sala polivanenta incepusera meciurile din galaxia campionilor.Mai rau ca in fotbal cu gigi becali
Stimati colegi!Am fost(si eu)prezent la Galaxia Campionilor!Intalnirea cu acesti "monstri sacri" ai tenisului de masa mondial reprezinta un moment deosebit din viata mea de pana acuma.Pe langa calitatiile sportive,deja cunoscute, am remarcat la acestia Simplitate ,Modestie,Fair-Play si mult simt al umorului,atribute care,din pacate,nu se mai prea intalnesc azi la multi dintre sportivii romani!Chiar daca am participat la un Spectacol sportiv acesti doi mari campioni ne-au dat o adevarata lectie de viata!!!Felicitari din inima lor,dar si celor care au facut posibila aceasta intalnire.Felicitari lui Adrian,mult succes in continuare in activitatea sportiva!Felicitari si lui Olga pt tot ce a facut pentru tenisul de masa romanesc dar si in noua activitate ce o intreprinde.Mult respect pentru activitatea D-lui Bozga.CHAPEAU!Se cuvin deopotriva felicitari castigatorilor turneului Amatur si pentru oportunitatea lor de a-i "simti" pe viu pe acesti mari jucatori!
O poza cu un jucator de la Topoloveni parca promite multe.Revin cu alte poze
Baiatul se numeste Valceanu Daniel si intr-adevar promite multe. Din pacate a iesit din concurs fara sa piarda!
Dl. Petenchi, adversarul lui Daniel din eliminatoriu, a reusit sa profite de faptul ca baiatul e naiv si timid si dupa ce copilul a avut 2-0 l-a intors ca se joaca 3 din 5, desi organizatorii au precizat foarte clar ca se joaca 2 din 3. Daca nu se intampla asta sunt convins ca finala ar fi fost Valceanu vs. Traistaru si nu se stie cine juca demostrativul cu Persson.
Toate cele bune si multumim de poza!
in primul rind felicitari celor doi castigatori de la open si amatur!!!!!
am fost si eu in sala si daca domnul NICOVALA nul provoca tot timpu pe ROMAN, acesta nu avea nimic de comentat........in primul rind nu la injurat nici un moment . A fost doar un raspuns , e drept un pic mai la misto, dar cind esti injectat tot timpu , e normal sa rabufnesti.Daca tacea din gura si nu atita tot timpu pe PUIU nu cred ca Roman lar fii bagat macar in seama pe domnul NICOVALA....Asta e cind cauti cu luminarea ti se da.
Acest domn Nicovala cind a cistigat la BRASOV semifinala jucata cu ROMAN la sfirsit ia spus sarcastic HAI SERVUS!!!!
Deci unde e fair play-ul????
La fel putea si ROMAN SAI SPUNA ACUM ,DAR FIIND UN ADEVARAT SPORTIV A STIUT SA TACA.
Faptul ca loveste tarcurile cu piciorul nu cred cai un motiv sa nu mai fie primit la concursuri!!!!
Pe aceasta cale isi cere scuze de la organizatori.
Domnul nicovala nu stie sa piarda!!!!!
Nu ma supar deloc(chiar ma bucur cand cineva ma corecteaza ) dar sunt si eu om ca fiecare si am greseli cu toate ca sunt elev inca , dar observ ca dumneavoastra vreti sa demonstrati ca nu aveti greseli( poate ca sunteti fara greseala, cine stie )
Butterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Nu ma supar deloc(chiar ma bucur cand cineva ma corecteaza ) dar sunt si eu om ca fiecare si am greseli cu toate ca sunt elev inca , dar observ ca dumneavoastra vreti sa demonstrati ca nu aveti greseli( poate ca sunteti fara greseala, cine stie )
are cineva un incarcator de nokia?
Taaare! De masina sau la doi-douazeci?
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu