Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ma asteptam mai demult sa incerci ierburile,prietene!De cand ti-am dat lemnele cu priza tok ai incercat cam tot ce misca !
Sa inteleg ca te pregatesti pentru divizie de intrebi de ierburi aprobate ittf? In amatur is permise si cele interzise...dar tu nu joci in amatur !
Raspunsul meu : STIGA DESTROYER !
lemn Dr. Neubauer Barricade DEF FH Donic Slice 1.5 mm BH TT Master Insider 0.6 mm
Ma asteptam mai demult sa incerci ierburile,prietene!De cand ti-am dat lemnele cu priza tok ai incercat cam tot ce misca !
Sa inteleg ca te pregatesti pentru divizie de intrebi de ierburi aprobate ittf? In amatur is permise si cele interzise...dar tu nu joci in amatur !
Avem pe aici o iarba deaia si mi se pare varza!!!
Eu mai fac aparare clasica din cand in cand pe aici de distractie,dar iarba asta mi s-a parut aiurea!!!
Raman la parerea ca cea mai deranjanta si mai incomoda,dar si grea de folosit din cele aprobate este Hallmark Phoenix ox
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Eu mai fac aparare clasica din cand in cand pe aici de distractie,dar iarba asta mi s-a parut aiurea!!!
Raman la parerea ca cea mai deranjanta si mai incomoda,dar si grea de folosit din cele aprobate este Hallmark Phoenix ox
Chiar crezi asta Bogdane?
Butterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Dupa parerea mea nu exista "cea mai buna iarba"; toate sunt "bune" . Depinde foarte mult de cel care vrea sa joace cu ea(capacitatea lui de a intelege acea iarba...... e greu de jucat cu iarba )
Butterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Chiar crezi asta Bogdane?
.....aaaaa....tu joci cu iarba? ....
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
am vrut sa vin la concursuri din toata inima dar familia mea numeroasa [4 copi si vine al cincilea ]si problemele ivite m-au obligat sa nu mai pot merge cu scuzele de riguoare !
am inceput sa jok cu iarba Dr. Neubauer inferno cu yasaka sweeper si yanus defens 2.0 si in doua zile prieteni mei cu care jok reguat mi-au luat doar un meci !!!!!!!!!!!!!!!!! uimitor !
Foarte probabil ca zona noastra duce lipsa de ierbari.....
Felicitari pentru asta.
L-am vazut pe Andrei sambata la concurs.
M-am bucurat mult cand l-am vazut
Comentariu