care este cea mai buna iarba aprobata ittf ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
care este cea mai buna iarba aprobata ittf ?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: care este cea mai buna iarba aprobata ittf ?
Ma asteptam mai demult sa incerci ierburile,prietene!De cand ti-am dat lemnele cu priza tok ai incercat cam tot ce misca !
Sa inteleg ca te pregatesti pentru divizie de intrebi de ierburi aprobate ittf? In amatur is permise si cele interzise...dar tu nu joci in amatur !
Raspunsul meu : STIGA DESTROYER !lemn Dr. Neubauer Barricade DEF
FH Donic Slice 1.5 mm
BH TT Master Insider 0.6 mm
S-a inscris pentru Bistrița si Brașov, probabil si venea daca avea iarba ittf.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de harciuMa asteptam mai demult sa incerci ierburile,prietene!De cand ti-am dat lemnele cu priza tok ai incercat cam tot ce misca !
Sa inteleg ca te pregatesti pentru divizie de intrebi de ierburi aprobate ittf? In amatur is permise si cele interzise...dar tu nu joci in amatur !
Raspunsul meu : STIGA DESTROYER !
Eu mai fac aparare clasica din cand in cand pe aici de distractie,dar iarba asta mi s-a parut aiurea!!!
Raman la parerea ca cea mai deranjanta si mai incomoda,dar si grea de folosit din cele aprobate este Hallmark Phoenix oxSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
Postat în original de mandrubogdanPostat în original de harciuMa asteptam mai demult sa incerci ierburile,prietene!De cand ti-am dat lemnele cu priza tok ai incercat cam tot ce misca !
Eu mai fac aparare clasica din cand in cand pe aici de distractie,dar iarba asta mi s-a parut aiurea!!!
Raman la parerea ca cea mai deranjanta si mai incomoda,dar si grea de folosit din cele aprobate este Hallmark Phoenix oxButterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Comentariu
Postat în original de raulvcare este cea mai buna iarba aprobata ittf ?Butterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Comentariu
Postat în original de JaxPostat în original de mandrubogdanPostat în original de harciuMa asteptam mai demult sa incerci ierburile,prietene!De cand ti-am dat lemnele cu priza tok ai incercat cam tot ce misca !
Raman la parerea ca cea mai deranjanta si mai incomoda,dar si grea de folosit din cele aprobate este Hallmark Phoenix oxSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
maestru- 29.mai.2008
- 1930
- Uricani, Hunedoara
- 50
Likes given: 112Likes received: 83
am vrut sa vin la concursuri din toata inima dar familia mea numeroasa [4 copi si vine al cincilea ]si problemele ivite m-au obligat sa nu mai pot merge cu scuzele de riguoare !Butterfly Viscaria fl
Butterfly tenergy05
Comentariu
maestru- 29.mai.2008
- 1930
- Uricani, Hunedoara
- 50
am inceput sa jok cu iarba Dr. Neubauer inferno cu yasaka sweeper si yanus defens 2.0 si in doua zile prieteni mei cu care jok reguat mi-au luat doar un meci !!!!!!!!!!!!!!!!! uimitor !Butterfly Viscaria fl
Butterfly tenergy05
Comentariu
Foarte probabil ca zona noastra duce lipsa de ierbari.....Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Comentariu
maestru- 29.mai.2008
- 1930
- Uricani, Hunedoara
- 50
mai bogdane eu mam apucat sa il ajut pe andrei ca sa apucat iarasi de tenis !Butterfly Viscaria fl
Butterfly tenergy05
Comentariu
Felicitari pentru asta.
L-am vazut pe Andrei sambata la concurs.
M-am bucurat mult cand l-am vazutSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:08.Procesare...X
Comentariu