Joaca cineva cu asa ceva ? Ce parere aveti ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
fete Tempest+ lemn Butterfly Boll forte off?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Re: fete Tempest+ lemn Butterfly Boll forte off?
Postat în original de Sivoglo GabrielJoaca cineva cu asa ceva ? Ce parere aveti ?Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
boboc- 09.feb.2006
- 116
- Piatra Neamț
- 34
Likes given: 0Likes received: 0
Boll forte off
Din cate am aflat eu, cei de la Butterfly recomanda acest lemn pentru jucatorii all-round ,cu tenta ofensiva, in jocul de langa masa precum si de la semi-distanta.
Dupa cum spun cei de la Butterfly, este un lemn usor si bine echilibrat in mana, care combina atacul puternic cu controlul oferit de sistemul ?SBC(Solid Balance Core)? care e inclus in acest lemn.Din punct de vedere al vitezei se aseamana cu lemnul Zoran Primorac OFF, dar fiind mai tare este putin mai ofensiv.
Cam asta am putut eu afla despre lemnul asta, consultand site-ul Butterfly.Sper sa iti fie de folos.
Comentariu
Intr-adevar am observat ca pentru un lemn ofensiv are un control destul de bun dar nu stiam ca se datoreaza acestui sistem( SBC). Multumesc de informatii.
Comentariu
Are baiatul meu un astfel de lemn, combinat cu fete ZENITH G max. si ZENITH G SUPERSPONGE max. A rezultat o paleta rapida, foarte buna
la topspin si la contre pe rever. Sincer, el a oscilat intre TIMO BOLL FORTE OFF si un lemn cu mai mult control(MAZE PASSION OFF-). L-a ales pe primul fiind adeptul jocului de linga masa bazat pe contre. As fi curios sa vad cam ce ar iesi cu fetele mele. Voi reveni la aceasta tema.
Poate stie cineva concret care este baza fizica a acestui sistem, ce principiu are la baza?Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
boboc- 26.apr.2006
- 81
- Câmpulung Moldovenesc
- 1024
Likes given: 0Likes received: 0
Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta vreau sa-mi iau o fata si nu mam hotarat poate ma puteti ajuta cu o informatie mai exact care sunt diferentele intre ele. Butterfly Bryce Fx si Buterfly Bryce Fx Power Spong ms anticipatBlade: Grubba All+ FH:Bryce Fx:2.1 BH:Super Anti:1.9
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:07.Procesare...X
Comentariu