Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Re: TURNEU A+ MIERCUREA-CIUC 29 MAI 2010 CUPA TRANSILVANIA
Postat în original de laky
Postat în original de Vali Suta
se retrage din Curtea de Argeș Vali Suta !
Pacat de dr.Vali "Oetker". Speram sa va intoarcem(bineinteles doar intr-o mai mica masura, ca de..posibilitatile, batale vina!) ospitalitatea de la turneul din vara anului trecut.
ma enervezi cu nervii .O sa ai ocazia sa te revansezi la acest turneu !..
Daca se pot pune 20 de mese fara a se afecta in vreun fel spatiul de joc ar fi bine sa ramana 20 de mese .Cred ca 4 mese in plus conteaza destul de mult.[Asta asa ca o parere]
Cu siguranta ar fi mai bine cu 20 de mese intrucat spre seara(20,30)mai este si meciul nationalei de fotbal.Pentru cei mai putin pregati?i care vor ie?i din concurs,vor ajunge mai devreme acas? pentru vizionarea meciului susmen?ionat.
din Bistrița, Tira Viorel
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Sper?m ca grupele inferioare să le stabili?i de vineri seara,pentru a ca?tiga timp sambata diminea?a.La Reghin s-a inceput undeva in jurul orelor 11.00 ,cred că din acest? cauz?.Scuze anticipat pentru comentariu.
In atentia organizatorilor:
Dl Roman Bogdan poseda legitimatia FRTM cu nr 466,fiind legitimat la CSM Arad.
Probabil va concura in afara concursului.
Rog organizatorii sa verifice alte eventuale cazuri de acest gen pt a evita contestatiile.
Postat în original de cata_60
In atentia organizatorilor:
Dl Roman Bogdan poseda legitimatia FRTM cu nr 466,fiind legitimat la CSM Arad.
Probabil va concura in afara concursului.
Rog organizatorii sa verifice alte eventuale cazuri de acest gen pt a evita contestatiile.
Nu stiu,nu fac parte din comisia de validari FRTM.Intra pe site ul lor si vei vedea acolo.Mi a atras atentia asupra acestui fapt telefonic,un amaturist.Eu personal nu cunosc persoana in discutie.
Pentru a usura munca organizatorilor,am extras din clasamentul FRTM pozitiile legitimatilor inscrisi la acest concurs:
Rusu Cristian -Alba Iulia-loc 127
Roman Bogdan -Arad-loc 148
Vasile Mircea -Brașov-153
Dombi Tihamer- 162
Comentariu