Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Re: TURNEU A+ MIERCUREA-CIUC 29 MAI 2010 CUPA TRANSILVANIA
(at)cata_60: STIMATE DOMN CATA, AR TREBUI, INAINTE SA FACI O AFIRMATIE, SA TE INFORMEZI MAI BINE DESPRE CUM STA TREABA, LEGAT DE CEEA CE AI AFIRMAT DESPRE MINE. TE ROG FA SAPATURI MAI ADANCI CU PRIVIRE LA NUMELE MEU SI VEI DESCOPERI CA ESTE O COINCIDENTA DE NUME, ADICA, MAI ESTE UN BAIAT MAI TANAR CA MINE CU 9 ANI, SI CARE ESTE LEGITIMAT LA ARAD. SI CA SA FIU HAIOS, DACA AM DREPTATE SI AI FACUT O GRESEALA, ACCEPT SI O BERE IN LOC DE SCUZE.
Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Bravo, Bogdane !!!
Faza anului !
Ma pregateam sa postez mai devreme despre tine dar nu se cadea, ma bucur ca ai luat atitudine!
In Amatur nu e problema ca esti fost MULTIPLU CAMPION NATIONAL, ca ai jucat ani si ani in Divizia A s.a.m.d.....dar daca apari din ceata si incepi sa bati pe cine nu trebuie...te trezesti stigmatizat.
Ma astept sa apara si seria legitimatiei lui Csabi Takacs...a lui Baiu Costel..sau io stiu, a mea??
lemn Dr. Neubauer Barricade DEF FH Donic Slice 1.5 mm BH TT Master Insider 0.6 mm
Postat în original de roman bogdan
(at)cata_60: STIMATE DOMN CATA, AR TREBUI, INAINTE SA FACI O AFIRMATIE, SA TE INFORMEZI MAI BINE DESPRE CUM STA TREABA, LEGAT DE CEEA CE AI AFIRMAT DESPRE MINE. TE ROG FA SAPATURI MAI ADANCI CU PRIVIRE LA NUMELE MEU SI VEI DESCOPERI CA ESTE O COINCIDENTA DE NUME, ADICA, MAI ESTE UN BAIAT MAI TANAR CA MINE CU 9 ANI, SI CARE ESTE LEGITIMAT LA ARAD. SI CA SA FIU HAIOS, DACA AM DREPTATE SI AI FACUT O GRESEALA, ACCEPT SI O BERE IN LOC DE SCUZE.
Cred ca dupa ce am conversat la turneu,situatia s-a lamurit.Iti dau o bere la primul turneu unde ne vom intalni,cu scuzele de rigoare
Multumim mult celor care au participat la prima editia a Cupei Transilvania la Miercurea-Ciuc. In ciuda unor mici probleme care au fost, eu cred ca a fost un turneu reusit.
Au fost meciuri foarte tari si nivelul a fost foarte ridicat.
Felicitari castigatorilor!
Clasamentul va fi postat de catre Florin Apian.
Blade> Yasaka Ma Lin Soft Carbon
Backhand> Yasaka Raksa 9
Forehand> Yasaka Raksa 7
Felicitari organizatorilor ,participantilor cat si celor care au pus umarul la buna desfasurare a turneului.
Nivelul de joc in continua crestere atat celor nou veniti cat si a celor consacrati.
Daca din primi 16 clasati s-ar forma doua echipe ,ar fi cu mult peste nivelul celor care activeaza la ora actuala in divizia B.
P.S. O rugaminte ,Zoltika daca ai putea posta eliminatorile ,multumesc.
Felicitari organizatorilor. Uite domnule ca se poate juca si la "gramada" si toata lumea sa inceapa odata si sa se mai termine si la o ora rezonabila. Felicitari Zoli.
Felicitari castigatorilor turneului precum si tuturor participantilor. Au fost meciuri deosebit de frumoase care nu au putut fi umbrite de cateva incidente spre finalul turneului (pesemne au cedat ceva nervi pe undeva).
Si acum cateva poze:
Ce m-a amuzat tricoul lui Radu Costica in doua culori! Mi-a adus aminte de un banc:'' De ce si-a vopsit domne' asta masina pe o parte o culoare pe alta parte alta culoare? Raspuns: Ca sa se certe martorii!"
Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu