Salutare tuturor. Ma numesc Vali Botusan si am realizat acest post pentru a va informa ca in perioada 4-6 iunie va avea loc in Ibiza un turneu open de tenis de masă. Aici puteti accesa pagina turneului http://www.ttibizaopen.com/ unde veti gasi mai multe informatii, doar ca sunt in limba spaniola si germana. In cazul in care sunteti in vacanta sau doreste cineva sa participe la turneu va pot asigura ca ve-ti fi primiti cu mare caldura si sunt convins ca ve-ti putea face meciuri frumoase pt. ca va fi un turneu de de mare calitate. La turneu , printre alti romani ( deocamdata sunt inscrisi 4) va participa si Daniela Dodean. In cazul in care vor fi doritori, comunitatea romanilor din insule, va putem oferi cazare gratis. Pentru mai multe detalii aici pe forum. Va salut cu respect.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
INVITATIE TURNEU OPEN IBIZA, INSULELE BALEARE
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: INVITATIE TURNEU OPEN IBIZA, INSULELE BALEARE
Salutare!
Din pacate nu s-a inscris nimeni din Romania, insa aveti posibilitatea sa vedeti meciurile in direct prin internet pe www.ttstar.eu sau puteti sa pariati pe bwin. Avand in vedere ca vor veni jucatori buni au inscris turneul in circuitul ttStar . Meciurile vor fi transmise in direct incepand cu ora 10 pana la ora 5 ( ora Romaniei). Am sa revin cu poze shi ceva impresii de la turneu. Numai bine.
Am uitat sa va spun ca turneul incepe vineri 4,06,2010. Asadar vor juca fetele vineri si sambata si baietii dumineca si luni.
Comentariu
senior- 02.mar.2008
- 359
- Sibiu, Romania
- 41
Likes given: 6Likes received: 18
...cine nu si-ar dori !Blade : DHS Hurricane King / Butterfly M. Maze
DHS Skyline TG3 (Blue Sponge) & Tibhar Evolution MX-P / JOOLA Maxxx 450
Just do it !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:05.Procesare...X
Comentariu