Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Echipament

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Echipament

Sunt nou pe forum si am numai cuvinte de lauda pt cei care l-au realizat.
    Am si eu o intrebare
    As vrea sa-mi schimb fetele la paleta si nu stiu ce sa aleg avand in vedere faptul ca am un lemn Schlager Carbon Off+ si fete Brice fx .Care ar fi optiunea cea mai buna intre Andro Revolution QUAD 420 si Butterfly Catapult ? ; as dori si pareri de la cei care joaca cu fete de la Andro

Eu joc cu fete Andro si mi se par foarte bune.

Comentariu

Re: Echipament

Postat în original de ovydiu
      Sunt nou pe forum si am numai cuvinte de lauda pt cei care l-au realizat.
      Am si eu o intrebare
      As vrea sa-mi schimb fetele la paleta si nu stiu ce sa aleg avand in vedere faptul ca am un lemn Schlager Carbon Off+ si fete Brice fx .Care ar fi optiunea cea mai buna intre Andro Revolution QUAD 420 si Butterfly Catapult ? ; as dori si pareri de la cei care joaca cu fete de la Andro
      Combinatia ta produce viteze supersonice.Daca vrei ceva mai "soft" cred ca Quad 420 este potrivita pentru on joc orientat pe topspin.fiind mai lenta decit CATAPULT, avind si un control de invidiat totusi la o viteza destul de buna. Eu nu am incercat decit QUAD 480, care mi sa-u parut totusi mult prea rapida, ceva in genul BRYCE-ului. In catalogul ANDRO se spune ca QUAD 450 este "cea buna la toate".
      Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
      Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Echipament

As mai avea si eu o intrebare legata de fetele de paleta Sriver G2 FX:
        imi poate spune cineva care joaca sau a incercat astfel de fete , cam cum sunt,comparativ cu Bryce fx?
        Si de ce acestea au punctaj mai mare si la viteza si la control si la spin (97;82;96) si chiar sunt si mai ieftine
        Teoretic sunt si mai bune si mai ieftine decat renumitele Bryce Fx.
        Este posibil?

Comentariu

Nu pot sa le compar cu Bryce Fx, pentru ca nu am jucat cu asa ceva. Pot sa le compar, insa, cu Bryce si cu Sriver FX MAX. Fetele sunt foarte bune. Sfatul meu: ia-le daca intentionezi asta. N-o sa-ti para rau.
          Sunt mai rapide decat Sriver Fx Max, dar totodata, au mult mai mult control si spin. Pe de alta parte, sunt mai lente decat Bryce, deci, depinde ce vrei. Eu am avut Bryce si am realizat ca la nivelul meu de joc nu am ce face cu asa ceva. Iti trebuie o tehnica mult prea buna ca sa joci cu ele. Practic, iti penalizeaza fiecare miscare gresita. Nu te entuziasma ca iti intra un topspin in forta sau cand pui un capac se duce ca din tun...pe ansamblul unui meci, vei constata ca numarul mingilor date afara sau ridicate prea mult, in favoarea adversarului, e mult mai mare.
          Eu am acum G2 Fx 2.1 si sunt OK. Daca vrei mai multa viteza in dauna controlului, poti incerca grosimea MAX.
          Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
          FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
          BH: Sriver G2 FX 2.1 - black

Comentariu

Echipament

Tot navigind pe "oceanul" virtual al tenisului de masa, am dat de un lucru unic, cel putin pentru mine. Pentru cei ce doresc sa studieze in amanunt caracteristicile lemnelor, dar in special al fetelor, pentru prima oara vor gasi date pentru fiecare GROSIME in parte! Asa ca faceti clic pe
            www.tom-tt.de/pdf/7_Tabellen_2005.pdf si veti putea face niste comparatii foarte interesante.
            Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
            Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Re: Echipament

Postat în original de laky
              Tot navigind pe "oceanul" virtual al tenisului de masa, am dat de un lucru unic, cel putin pentru mine. Pentru cei ce doresc sa studieze in amanunt caracteristicile lemnelor, dar in special al fetelor, pentru prima oara vor gasi date pentru fiecare GROSIME in parte! Asa ca faceti clic pe
              www.tom-tt.de/pdf/7_Tabellen_2005.pdf si veti putea face niste comparatii foarte interesante.

Comentariu

Procesare...
              X