Buna seara,as avea o intrebare pentru conoscatori,ma intereseaza niste fete si un lemn pentru fast attack,nu cu prea mult efect,joc mai mult stilul tras fara topspin...Am inceput cu un lemn Butterfly balsa Carbo X5 cu fete xiom vega europe si nu ma avantajau deloc fiind moi (Sponge Hardnes 3.0 - Medium-soft) si mingea astepta foarte mult pe paleta,foarte buna pentru topsin si de la semidistanta,le pui pe toate pe masa dar pentru un atac rapid fulgerator un pic cam moi,apoi am trecut la lemn TB ALC, un lemn OFF dar nu OFF++,foarte echilibrat cu fete Xiom Omega 1 Asia cu (Sponge Hardness 7.0 - Medium-hard) foart bune pentru stilul meu de joc,am incercat si fete xiom vega europe pe lemnul TB ALC dar degeaba,nu mi se potrivesc,muncesc mult mai mult decat cu unele hard..As vrea sa stiu daca exista fete speciale pentru trasul drept,daca sunt ceva recomandari,daca cineva mai joaca cu acest stil il rog sau va rog sa-mi comunicati si mie din experienta dumneavostra..ce lemn si fete sa aleg...cred ca as opta pentru un lemn OFF++ dar si cu ceva control (greutatea la mine nu conteaza,nu vreau fete respectiv lemne usoare)Ce marime sa aleg,ce imi recomamndati?? mai mici?? 1.9, 2.0 sau max???
Ce parere aveti de: -tenergy 05 sau 25 sau
-xiom vega pro
_xiom vega asia
Va multumesc tuturor si astept parerile dumneavoastra
Ce parere aveti de: -tenergy 05 sau 25 sau
-xiom vega pro
_xiom vega asia
Va multumesc tuturor si astept parerile dumneavoastra
Comentariu