Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Programul turneului
8,30??Deschiderea salii
9-9,30 ?Inscrierea jucatorilor OPEN + copii
9,30- 13..Turneul copiilor
10- 13?.Grupe inferioare OPEN
10-12,30 Inscrierea jucatorilor amatori
13-17?..Grupe inferioare amatori
17-18,30.Grupe superioare OPEN
17,30-19.Grupe superioare amatori
19-22?...Eliminatorii OPEN si amatori
22.00??Festivitatea de premiere
In sfirsit, un prim pas spre o mai buna organizare a acestor turnee cu peste 100 de participanti.Mai ramine si pasul 2, cu taxa de participare platita in avans, si eventual afisarea de vineri pe forum a grupelor la OPEN, si deja suntem la nivelul unor turnee internationale.
Bravo, D-le Bodeanu!!!
De la Pitești: Ciuca Dan - Open
as veni si eu ...insa trebuie sa ma intorc in bucuresti tot sambata seara ( noaptea). Poate ma ia si pe mine cineva care se intoarce dupa concurs spre buc ...daca e loc...ms!
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Programul turneului
8,30??Deschiderea salii
9-9,30 ?Inscrierea jucatorilor OPEN + copii
9,30- 13..Turneul copiilor
10- 13?.Grupe inferioare OPEN
10-12,30 Inscrierea jucatorilor amatori
13-17?..Grupe inferioare amatori
17-18,30.Grupe superioare OPEN
17,30-19.Grupe superioare amatori
19-22?...Eliminatorii OPEN si amatori
22.00??Festivitatea de premiere
In sfirsit, un prim pas spre o mai buna organizare a acestor turnee cu peste 100 de participanti.Mai ramine si pasul 2, cu taxa de participare platita in avans, si eventual afisarea de vineri pe forum a grupelor la OPEN, si deja suntem la nivelul unor turnee internationale.
Bravo, D-le Bodeanu!!!
Speram ca grupele ,daca se fac de seara,sa nu se modifice ca la Pitești.Daca tot de face ceva....sa se faca nemteste nu romaneste.Chiar daca ne place sau nu, asta e realitatea care a fost.Incet,incet..cu siguranta se vor regla multe....dar sa nu ne mai arogam mai multe decit trebuie.Pasul urmator....fiecare organizator il v-a face dupa cum considera,iar participantii vor aprecia pe forum toate schimbarile,fie ele in bine sau in mai putin bine.
BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Speram ca grupele ,daca se fac de seara,sa nu se modifice ca la Pitești.Daca tot de face ceva....sa se faca nemteste nu romaneste.Chiar daca ne place sau nu, asta e realitatea care a fost.Incet,incet..cu siguranta se vor regla multe....dar sa nu ne mai arogam mai multe decit trebuie.Pasul urmator....fiecare organizator il v-a face dupa cum considera,iar participantii vor aprecia pe forum toate schimbarile,fie ele in bine sau in mai putin bine.
Daca ati urmarit cu atentie turneul de la Pitești cred ca ati observat ca dupa ce am postat pe forum grupele, unii din cei care s-au inscris si au platit, si au anuntat ca nu mai pot sa vina, s-au razgindit, altii s-au accidentat, altii in ultimul moment si-au manifestat dorinta de a participa, asa ca am fost nevoit sa modific grupele, dar oricum simbata dimineata la ora 09.00 ele erau afisate in varianta finala.
Binenteles ca la Editia a II a din 2011 o sa tin cont de sugestiile (criticile) primite pe parcursul turneului,si o sa incerc sa elimin lucrurile ce nu au functionat cum trebuie.
Cit despre faptul ca "sa nu ne mai arogam mai multe decit trebuie", cred ca iarasi faceti o eroare, deoarece am specificat de fiecare data ca nu este o inventie de a mea, ci este un lucru frecvent utilizat in toate turneele internationale, si chiar functioneaza, asa ca este pacat sa nu luam si lucrurile bune de la altii.
In rest, va doresc succes in organizarea turneelor viitoare, si sper sa ne intilnim la o tuica la Valeni.
Orice initiativa buna trebuie studiata fara orgoliu si aroganta si utilizata acolo unde poate imbunatati ceva.
La turneul de la Valeni vor fi 3 turnee in paralel, de aceea, pe langa avantajele amatorilor, care se vor putea inscrie mai tarziu, vor avea si organizatorii timp suficient pentru pregatirea primelor doua turnee, cel de copii de la ora 9,30 si grupele inferioare la OPEN de la ora 10.
Alcatuirea grupelor se va definitiva si se va anunta numai sambata dimineata, dupa inchiderea inscrierilor.
Daca veniti cu familia, sau ati avut ghinionul sa iesiti prematur din concurs, puteti vizita cateva obiective interesante: Muzeul Nicolae Iorga, Muzeul Vaii Teleajenului, informatii despre istoricul orasului puteti gasi in: http://ro.wikipedia.org/wiki/V%C4%83lenii_de_Munte
Haideti sa nu fim rai ! Trebuie sa apreciem intentiile bune ale D-lui TOMA, sa copiem ideile bune si sa renuntam la cele invechite si care nu ne aduc avantaje.
Eu cred ca, a fost cel mai bine organizat turneu, de pina acum, deci , exista premisele unor organizari si mai bune pe viitor.
Alcatuirea grupelor se va definitiva si se va anunta numai sambata dimineata, dupa inchiderea inscrierilor.
Asta e cu totul altceva.Si,evident ca nu am nimic impotriva lucrurilor noi si bune,iar cine a avut urechi sa auda,foarte bine,cine nu,bate cimpii aiurea.Multumesc si scuze daca am fost putin acid.
BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Comentariu