Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

La Teiuș pe 22 mai 2010 se mai tine turneul cat B sau???

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• La Teiuș pe 22 mai 2010 se mai tine turneul cat B sau???

nu am mai vazut nici un semn de viata de la prietenii de la Teiuș, se mai tine oare turneul cat B programat pe 22 mai 2010, ar fi destul de bine daca s-ar tine ca nu am mai vazut sa se desfasoare turnee in zona Deva, Petrosani, Hunedoara, Alba, noi cei impatimiti inca asteptam un semn, nu ne uitati

Re: La Teiuș pe 22 mai 2010 se mai tine turneul cat B sau???

Postat în original de nicuHD
    nu am mai vazut nici un semn de viata de la prietenii de la Teiuș, se mai tine oare turneul cat B programat pe 22 mai 2010, ar fi destul de bine daca s-ar tine ca nu am mai vazut sa se desfasoare turnee in zona Deva, Petrosani, Hunedoara, Alba, noi cei impatimiti inca asteptam un semn, nu ne uitati
    salut.am vb cu dl.ispas si mi-a zis ca se tine....o sa il sun si pe raducu..te anunt.mai vb pe mess.te salut
    blade:bty garaydia alc
    fh: Bty rozena
    bh: Bty t05fx

Comentariu

Salut Nicu si Silviu.
      Da,turneul de la Teiuș se tine,este de categorie A!
      Spre sfarsitul saptamanii o sa postez anuntul pe forum,o sa fie conditii excelente si mese foarte foarte bune de joc.
      Am vorbit cu Silviu la telefon si ia-m explicat cum sta treaba,daca stiam ca esti interesat in 24.04.2010 am fost la Hunedoara la Cupa Bujorului unde puteam vorbi mai multe!
      Revin cu detalii,toate cele bune.
      Schlager Carbon
      Acuda S1
      Acuda S1

Comentariu

ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru B? ( sau e la fel pt A?) trebuie doar sa te prezinti, sa te inscrii si sa platesti taxa ... mersi

Comentariu

Procesare...
        X