Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Alternativa pt TSP Balsa OFF 6.5

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Alternativa pt TSP Balsa OFF 6.5

Salut,
    Sunt nou pe acest site, dar in ultimele zile am citit cu interes destul de multe subiecte de pe forum.
    As dori sa imi dati niste sfaturi privind o eventuala paleta pe care ar trebui sa mi-o cumpar.
    Precizez inainte ca sunt amator si m-am apucat mai serios de tenis de masă in urma cu vreo 7-8 luni, perioada in care am avut ocazia sa testez mai multe genuri de palete (la ale caror componente nu ma pricepeam). Am dezvoltat un joc destul de ofensiv, bazat in principal pe lovituri de topspin din apropiere si distanta medie fata de masa.
    In ultimul timp am jucat si mi-a placut o paleta cu lemn TSP Balsa 6.5 cu fete TSP X's F-1(nu stiu grosimea buretelui). Problema e ca dc o cumpar din magazine, aceasta combinatie costa aproape 500 Ron ceea ce deocamdata nu sunt dispus sa dau.
    Rugamintea mea este dc puteti sa imi dati o idee de combinatie cu aproximativ aceleasi caracteristici cu ceea ce am precizat mai sus, dar pe care as putea sa o achizitionez mai ieftin (am vazut ca sunt useri pe forum care vand echipamente noi la preturi f bune, dar din pacate nu am gasit nimic de la TSP).
    Multumesc anticipat.

Re: Alternativa pt TSP Balsa OFF 6.5

Postat în original de khamaat
    Salut,
    Sunt nou pe acest site, dar in ultimele zile am citit cu interes destul de multe subiecte de pe forum.
    As dori sa imi dati niste sfaturi privind o eventuala paleta pe care ar trebui sa mi-o cumpar.
    Precizez inainte ca sunt amator si m-am apucat mai serios de tenis de masă in urma cu vreo 7-8 luni, perioada in care am avut ocazia sa testez mai multe genuri de palete (la ale caror componente nu ma pricepeam). Am dezvoltat un joc destul de ofensiv, bazat in principal pe lovituri de topspin din apropiere si distanta medie fata de masa.
    In ultimul timp am jucat si mi-a placut o paleta cu lemn TSP Balsa 6.5 cu fete TSP X's F-1(nu stiu grosimea buretelui). Problema e ca dc o cumpar din magazine, aceasta combinatie costa aproape 500 Ron ceea ce deocamdata nu sunt dispus sa dau.
    Rugamintea mea este dc puteti sa imi dati o idee de combinatie cu aproximativ aceleasi caracteristici cu ceea ce am precizat mai sus, dar pe care as putea sa o achizitionez mai ieftin (am vazut ca sunt useri pe forum care vand echipamente noi la preturi f bune, dar din pacate nu am gasit nimic de la TSP).
    Multumesc anticipat.
    vorbeste cu dl. gelu , tibi pe forum , si o sa te sfatuiasca el ce sa iti cumperi....in aceeasi situatie am fost si eu si am fost foarte multumit de ce mi-a trimis.salut
    blade:bty garaydia alc
    fh: Bty rozena
    bh: Bty t05fx

Comentariu

Buna ziua!
      Suntem importatori directi pentru DONIC, YASAKA, NITTAKU SI XIOM
      Putem gasi o varianta la jumatate de pret dar care sa se potrivesca stilului dumneavostra de joc. Avem foarte multe variante disponibile trebuie doar sa va alegeti si veti fi multumit.
      Daca sunteti din București va invit pe Strandul Studentesc Tei unde gasiti si un spatiu amenajat pentru tenis de masă cu 8 mese ITTF, dar si echipamente pentru tenis de masă.
      Putem schimba si cateva mingi...., va dau si un catalog unde gasiti fete, lemne cu informatii complete sa studiati acasa.
      Cu respect!
      Gelu Popescu 0728747067
      www.tenismasa.ro

Comentariu

nu am zis eu...un om serios nea gelu
        blade:bty garaydia alc
        fh: Bty rozena
        bh: Bty t05fx

Comentariu

Va multumesc pentru sfaturi si amabilitate!
          Dl'e Tibi, da, sunt din București si ma "intriga" propunerea dvs. Cand ma voi hotari si voi avea ceva timp o sa va contactez pentru mai multe detalii.

Comentariu

Procesare...
          X