Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Bravo Florine!Ai fost aproape de finala!Mult succes in continuare.Bravo si celorlalti sibieni prezenti in turneu.Cu un pic de sansa se putea o clasare si mai buna.Succes tuturor la M.Ciuc.
Felicitari participantilor, organizatorilor, castigatorilor ...
Turneul a inceput la 10 fix si s-a terminat la 19.30, 8 grupe inferioare de cate 7, 8 grupe superioare de 4, eliminatoriu de 16.
S-au strans 27x5=135 ron cotizatie pe care o voi depune in contul Amatur.
Clasamentul turneului ... mai spre seara.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Felicitari tutoror participantilor....si organizatorilor , chiar a fost un turneu foarte reusit si puternic. Chiar tin sa apreciez si sa aplaud evolutia jucatorilor : Shuni si Stefan care au facut cel mai frumos meci al concursului .... si in finala am tinut cu Stefan ( dar care din pacate a pierdut doar din servele adversarului ) .... oricum felicit castigatorul ( Takacs ) care joaca extraordinar de bine .
Felicit si eu organizatorii pentru ospitalitatea si mancarea(multa... ) cu care au primit participantii.Felicitari si jucatorilor,mai ales finalistilor,Takacs un stil curat si miscari de jucator adevarat si lui Fane Rusu care a prins o forma extraordinara ieri.Bravo!!
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Cu cata dorinta si nerabdare mergem maine la sala stiind ca pe langa cupa castigatoare de la Reghin acum o avem si pe cea de la Teiuș! Ma simt mandru ca sunt prieten cu acesti sportivi campioni si ca am sansa de a juca zilnic cu ei, de a invata de la ei si...de ce nu...de a spera si eu candva la o cupa ! Asta este pana la urma spiritul Amatur si nimic nu te motiveaza mai tare sa transpiri si sa speri decat o cupa si o medalie pe care scrie : "LOCUL I"
lemn Dr. Neubauer Barricade DEF FH Donic Slice 1.5 mm BH TT Master Insider 0.6 mm
Nu stiu ce e in sufletul lor cand din doi prieteni unul trebuie sa piarda...stiu doar ca Fane Rusu si Shuni sunt prietenii nostri, ii felicit deopotriva si le doresc sa fie mereu pe podium...la turneele la care nu ajung baimarenii
lemn Dr. Neubauer Barricade DEF FH Donic Slice 1.5 mm BH TT Master Insider 0.6 mm
Multumesc tuturor celor care au ajutat la organizarea acestui turneu..In primul rand Clubului Unirea Alba Iulia si dl-lui Sufletel Gelu,care ne-au pus la dispozitie niste mese foarte bune si unele acceptabile(mai bune decat cele de tip metro).Mulumesc si Primariei Orasului Teiuș si Consiliului Judetean care ne-au sprijinit si au decis sa ne ajute in organizare,alaturi de fratele meu,Ispas Emil si Apian Florin. Tin sa multumesc si sa felicit toti participantii si castigatorii acestui turneu care sper ca s-au simtit bine si speram in toamna la o a 3-a editie a acestui turneu organizat la Teiuș.
Cei care mai aveti poze,va rog postatiile pe forum sau dati-mi un mail.Mii de multumiri si salutari tuturor!
Turneul A Teiuș 2010
Finala
Takacs - Rusu (3-2)
[megavideo:2a36n074]http://www.megavideo.com/?v=78AIGMT5[/megavideo:2a36n074]