Re: CUPA SALONTA - 05.06.2010 Turneu A
Pai nu l-a deranjat pe Florescu ci pe Farkas si fiecare organizator are dreptul sa organizeze turneul cum crede de cuviinta atata timp cat sistemul este echitabil si nu favorizeaza nici un jucator anume in defavoarea altora. Daca tineti minte erau in paralel 3 sisteme :al meu bazat pe repartizare al lui Cipri din Cluj basat pe tragere la sorti si al lui Dan Bodeanu care era undeva intre cele 2. Eu la cate turnee am fost nu am contestat niciodata sistemul chiar daca era diferit de cel propus de mine. Faptul ca acum majoritatea organizatorilor au adoptat un anume sistem nu inseamna ca acest sistem se poate aplica in fiecare caz si nu sunt obligat ca organizator sa il respect ad-literam. S-au facut turnee si fara grupe superioare si cu grupa finala si cu 6 grupe si cu 5 si multe variante diferite in functie de posibilitatile locale.
Eu am adoptat sistemul de repartizare pentru ca este cel mai rapid si nu se pierde timp.
Eu va propun ca toti jucatorii scandalagii sa fie trecuti pe o lista (dupa niste criterii clare si fara de echivoc) si fiecare organizator sa aibe dreptul sa le refuze sau sa le accepte participarea la turneele organizate de ei. Daca veti da prioritate scandalagiilor in defavoarea organizatorilor numarul de turnee se va micsora si mai mult.
Postat în original de Aurel Fratea
Eu am adoptat sistemul de repartizare pentru ca este cel mai rapid si nu se pierde timp.
Eu va propun ca toti jucatorii scandalagii sa fie trecuti pe o lista (dupa niste criterii clare si fara de echivoc) si fiecare organizator sa aibe dreptul sa le refuze sau sa le accepte participarea la turneele organizate de ei. Daca veti da prioritate scandalagiilor in defavoarea organizatorilor numarul de turnee se va micsora si mai mult.
Comentariu