Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Felicitari organizatorilor care s-au straduit sa fie totul ok.Multumim domnului ''Conasu'' pentru ospitalitatea sa.Enciu a meritat sa castige concursul.La minusuri ventilatia si lumina.
timo boll alc-tenergy 05-tenergy 64 ,amultart-vega europe-vega asia
zhang jike- tenergy 05-tenergy 64 ,timo bool spirit-spinart-tenergy 64
liu shiwen-andro hexer hd-yoola explode senzitiv
Fiind primul turneu a fost super , baietii au pus mult suflet ptr. acest concurs , Bravo !
Si mai stiu ca puteti mult mai mult legat de conditiile de joc .
finala video :
Felicitari organizatorilor, castigatorilor si participantilor, a fost primul turneu la Slobozia si unde a lipsit experienta si dotarile organizatorii au suplinit cu entuziasm. Multumiri speciale si celor care au indurat mai greu caldura si condensul, pana la urma s-a rezolvat si cu acestea pana la grupele superioare. E loc de mai bine si data viitoare va fi mai bine!
Un mare multumim domnului Valigti pe care-l putem trece fara sa gresim la Sponsori, omul acesta a venit pe banii lui de la București sa doneze cate o cafea(2, 3, 4 ) la fiecare concurent, a facut poze pe tot parcursul turneului, un prieten adevarat!
Bravo Enciu, esti nr. 1(ma mai antrenez eu ), ai meritat victoria, semifinala cu Constantinescu a fost o adevarata finala, cu rasturnari de situatie, cu mingi imposibile, bravo!
Surpriza placuta cei trei de la București in frunte cu finalistul Dumitrescu Cornel (a carui serva incerc si acum sa o descifrez in minte!)Pentru viitor speram la inca un B in toamna sau iarna, sanatosi sa fim!
Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
M-am prins si cu pozele care-i treaba .... le-am incarcat de v-o 3 ori pina sa vad ce e de facut .
Daniel , multumesc de aprecieri , mai vin , mai ajut , pentru voi , pentru noi, pentru tenis.
TAXA AMATOR:SENIC ADRIAN SLOBOZIA IL 0V GR.INFERIOARA-NOU
PASTRAMA TUDOR TANDAREI IL 0V GR.INFERIOARA-NOU
BALASESCU TUDOREL SLOBOZIA IL 0V GR.INFERIOARA-NOU
ARGINTOIANU MARIUS SLOBOZIA IL 1V GR.INFERIOARA-NOU
GIUSEPPE DANIELE ITALIA 1V GR.INFERIOARA-NOU
STEFAN CONSTANTIN SLOBOZIA IL 2V GR.INFERIOARA-NOU
STEFAN LAURENTIU SLOBOZIA IL 2V GR.INFERIOARA-NOU
COLCEAG NICUSOR CALARASI CL 2V GR.INFERIOARA-NOU
GEANTA MIHAI SLOBOZIA IL 3V GR.INFERIOARA-NOU
TRANDAFIR CATALIN SLOBOZIA IL 3V GR.INFERIOARA-NOU
VASILE MARIUS CALARASI CL 3V GR.INFERIOARA-NOU
NICOLAE MARCEL CALARASI CL 1V GR.SUPERIOARA-NOU