Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
nu stiu ce sa zic...parerea mea e ca maxim șasa' dar daca vrei desenezi cu un market permanent mai multe Acum lasand gluma la o parte din cate stiu eu 3 stele este calitatea maxima pt o minge de tenis de masă(aceste 3 stele traducandu-se prin faptul ca sunt aprobate ITTF).
Momentan sunt cele de 3 stele -aprobate ITTF, cu care se joaca in competitiile internationale!!! Se preconizeaza aparitia altor mingii, realizate dintr-o singura bucata si din alt material!!!
Blade - Timo Boll ZLF - OFF FH - Xiom Sigma II Pro BH- Xiom Sigma II Pro
nu stiu ce sa zic...parerea mea e ca maxim șasa' dar daca vrei desenezi cu un market permanent mai multe Acum lasand gluma la o parte din cate stiu eu 3 stele este calitatea maxima pt o minge de tenis de masă(aceste 3 stele traducandu-se prin faptul ca sunt aprobate ITTF).
am uitat sa zic ca daca ti se par prea multe stele pe o minge poti sa folosesti aceasta metoda ca sa mai reduci nr lor
din ce am obs eu acele mingi de 3 stlutze sunt si mai dure si au o saritura mai tare decat cele de 1 si respectiv 2 stele.....de pretul lor nu mai zic nik ca e de 3-4x mai mare decat la cele de 2 stele....
Cele de 2 stele sar de 12 lei setul. Exemplu Butterfly 15 ron!! Sunt foarte bune, dar si cele de la Yasaka, pe cand cele de la Nittaku devin lucioase si nu mai prind efectul dorit!!
Blade - Timo Boll ZLF - OFF FH - Xiom Sigma II Pro BH- Xiom Sigma II Pro
Da, si eu cred ca Nitakku au raport pret/calitate bun. Dupa Nitakku cred ca Yasaka rules DAR sa nu uitam mingile chinezesti. Am luat de la prietenul Vlad niste double fish (parca) cu care am jucat mult si bine poate chiar mai mult decat cu Nitakku. Singura problema era ca in setul de 3, una era un pic mai mica in diametru. Am crezut ca e mare catastrofa, dar nu s-a simtit la joc.
Dupa parerea mea Nittaku devin prea repede lucioase...f bune dar pentru prea scurt timp ca sa iti permiti...din tot ce am testat Bty de 3 stele sunt cele mai bune...ultimele loturi au avut ceva probleme la durabilitate dar cele vechi erau tun...
Blade: Viscaria, FL
fh: T05, 2,1 mm, black
bh: T05, 2,1 mm, red
Comentariu