Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Joola Fetzner Classic / Construire paleta

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Joola Fetzner Classic / Construire paleta

Salutare tuturor,
    Sunt un jucator spre intermediar, am facut circa 1 an tenis de masă(acum 5 ani), jucam mai mult ca hobby, din comoditate nu mi-am achizitionat nicio paleta cat de cat profi, am jucat cu ce aveau pe la sali in ultima vreme.
    As dori totusi sa-mi achizitionez o paleta sau sa-mi "construiesc" una. As avea nevoie de niste sfaturi, sunt genul de jucator care joaca si defensiv dar si ofensiv, mai mult ofensiv. Ma intrebam daca aceasta paleta isi merita banii Joola Fetzner Classic, sau daca mi-as putea face eu o paleta cat mai buna pentru stiul meu de joc la maximum 200-250 lei. Mentionez ca eu sunt din Baia Mare, din cate stiu eu nu exista un magazin specializat Articole Sportive (daca stie cineva sa-mi spuna) de unde as putea achizitiona lemn si fete si solutie de lipit (aici as prefera un baimarean cu experienta sa ma ajute la asamblare). Daca imi puteti da niste sugestii de lemne si fete preferabil sa le gasesc online v-as fi foarte recunoscator. Am tot citit pe forum ca nu e rentabil sa iei palete asamblate de aceea doresc sa imi asamblez una pentru a nu arunca banii pe geam.
    Astept orice sugestie din partea voastra, va multumesc !

Re: Joola Fetzner Classic / Construire paleta

Aceasta paleta nu-si merita banii, ai mp cu numarul meu de telefon, ne vom intalni si te voi ajuta (indruma) sa-ti achizitionezi paleta care este potrivita pentru stilul tau de joc, pentru mana ta.
    Viscaria
    Tenergy 05 FX/Tenergy 05 FX

Comentariu

Toata increderea in Flam (Felix)
      Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.

Comentariu

Apreciz timpul care mi-l acorzi. Maine dupa ora 12 te voi cauta. Azi nu mai am timp sa ne intalnim.

Comentariu

As avea nevoie si eu de ajutor in alegerea unei palete pentru amator!! Daca se poate iti multumesc anticipat!!

Comentariu

Procesare...
          X