Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
vreau sa-mi cumpar o paleta tenis si as dori sa-mi dai un sfat!
multumesc
Cel mai bine este sa-l contactati pe domnul Mircea Valentin(valigti pe forum) el va poate vinde si recomanda o paleta in limita banilor dumneavoastra
Si este din București
Butterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
depinde cat vrei sa cheltuiesti si la ce nivel esti(la tenis de masă)
daca esti la un nivel mediu parerea mea este sa mergi la supermarketul REAL sau CARREFOUR si au acolo
palete de tenis marca BUTTERFLY. eu zic ca sunt cele mai bune palete
pretul variaza in jur de 50-60 RON.
asta e parerea mea.
daca esti la un nivel mediu parerea mea este sa mergi la supermarketul REAL sau CARREFOUR si au acolo
asta e parerea mea.
Crede-ma e de 10 mai buna varianta pe care i-am recomandat-o eu(stiu ce vorbesc )
Decat sa cumpere o paleta buna din carrefour care este in jur de 100 de lei (poate si mai mult) cel mai bine isi cumpara o paleta lemn si fete separat care poate ca este tot la pretul ala sau putin mai mult dar este cu mult peste cea din carrefour
da multumesc mult pt sfaturi
am sa tin cont de ele cu siguranta
o sa aleg sa-mi cumpar lemn + fete separat
nu sunt pt paletele cumparate din supermarketuri
cat despre buget ramane tema deschisa
Iti recomand sa iei legatura cu domnul Gelu Popescu "tibi"pe forum,este un om extraordinar,importator pentru firmele Donic si Xiom,are lemne si fete la oferta,vezi link mai jos
Gelu Popescu - 0728747067 viewtopic.php?f=14&t=4445
DHS Hurricane Long 5
FH: Tenergy 05 BH: Giant Dragon Talon
putem sa stam de vorba pentru lemn, varianta customizata, in sensul ca pot sa va dau un lemn cu care sa jucati 2-3 saptamini, si daca e prea lent sau cu prea putin control, va dau altceva, pina gasim impreuna varianta de lemn(structura interna, forma miner si forma "oalei") care vi se potriveste cel mai bine.numai in momentul in care am identificat ce anume lemn va este bun discutam de aspectul financiar.
0747482236.
bafta si minuni!
Iti recomand sa iei legatura cu domnul Gelu Popescu "tibi"pe forum,este un om extraordinar,importator pentru firmele Donic si Xiom,are lemne si fete la oferta,vezi link mai jos
Gelu Popescu - 0728747067 viewtopic.php?f=14&t=4445
Are dreptate Tibi The Best!!!!!!!!!!!!!Stima!!!!!
Blade:Balsa Carbo X5
Fh:Bryce
BH:Bryce
NU RISTI NU PIERZI!! DAR NICI NU CASTIGI!!!
asta e parerea mea.
Nu pot sa cred ca pe un forum dedicat amatorilor de tenis de masă, se dau astfel de sfaturi. .
Fara suparare, dar ai incercat si alte palete in afara de cel mentionate de tine? Pot sa pun pariu ca nu ai incercat nici macar cea mai slaba paleta profi, pe care o au la vanzare Valigti sau Tibi.
Un astfel de indemn pur si simplu trebuie ignorat.
Andreea, ai in București oameni deosebiti care vand materiale de tenis, si care te ajuta si te sfatuiesc cu incredere. Contacteaza-i. Merita.
Succes.
eu tocmai am primit o jucarie compusa din lemn axelo, fețe vega-pro si yanus df, de la xiom si inca nu-mi revin din uimire. paleta ma surprinde de fiecare data, parca ar avea viata. am luat-o prin Dl. Tibi, care a fost foarte amabil si prompt, drept pentru care ii multumesc inca o data. nu sustin sa-ti iei acelasi lucru, dar macar sa te consulti cu acesta pentru achizitionarea combinatiei potrivite.
Draga Andreea, ti-am mai raspuns acum cateva zile cand intrebai de locatie de antrenament. Nu ne cunoastem,cred.Pot sa-ti spun ca sant antrenor calificat specialitatea TM si s-ar putea,fara falsa modestie,sa-ti ofer informatii utile nu numai despre o amarata de paleta. iti transmit din nou nr tel:0728910420 Nicolae Stelian. Multumesc
Comentariu