Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
BUNA ANDREEA VAD CA TE PASIONEAZA DIN CE IN CE MAI INTENS DE ACEST SPORT .
DACA ESTI INTERESATA UITE SOLUTIA :
LA VOLUNTARI SE FAC ANTRENAMENTE PENTRU INCEPATORI SI AVANSATI . PENTRU CEI INTERESATI DE PROGRAM LUNI-DUMINICA 16-00 ;22-30 . ESTE O SALA DE SPORT CU MESE DONIC PERSSON-ITTF.
SALA SE AFLA LANGA METRO VOLUNTARI (CONDITII BUNE DE JOC )
PENTRU FIECARE JUCATOR (INCEPATOR SAU AVANSAT) ANTRENAMENTUL ESTE DIFERIT .
PARTENERI DE JOC DIN DIVIZIA B ,C (CALIFICARI )
PRIMA LUNA ESTE GRATUIT( 4 SEDINTE).
PERSOANA DE CONTACT ALEXANDRESCU MARIUS -0727387986 .
BAFTA.
AS DORI SA PRACTIC CAT MAI MULT POSIBIL ACEST SPORT SI SA DEVIN IMBATABIL
se va deschide pe 4 iunie un nou club de Tenis de Masa.......are locatia in fosta intreprindere Pionerul,pe str. Bucur chiar linga maternitatea cu acelasi nume unde ai sa poti gasi si antrenor(de renume,FODORAN VASILE)mese Donic,mingii si robot.Va fi deschis nonstop .Eu iti urez succes...Am uitat sa sfecific ,ca este in spate la fostul restaurant Budapesta si se vor face si abonamente pt. cei interesati.......
da multumesc
imi poti da cateva detalii legate de pret?
DA SIGUR BINE-NTELES.
DACA STAI IN BUCURESTI TOTUSI ITI RECOMAND DACA IMI PERMITI SA MERGI ACOLO UNDE ; se va deschide pe 4 iunie un nou club de Tenis de Masa.......are locatia in fosta intreprindere Pionerul,pe str. Bucur chiar linga maternitatea cu acelasi nume unde ai sa poti gasi si antrenor(de renume,FODORAN VASILE)mese Donic,mingii si robot.Va fi deschis nonstop .Eu iti urez succes...Am uitat sa sfecific ,ca este in spate la fostul restaurant Budapesta si se vor face si abonamente pt. cei interesati.......
sau la VOLUNTARI.
AS DORI SA PRACTIC CAT MAI MULT POSIBIL ACEST SPORT SI SA DEVIN IMBATABIL
Servicii de antrenoriat si parteneriat in tenisul de masa pentru toate varstele si sexele ! http://www.Pingpongpro.ro
Nu-i un pic cam scump totusi? Adica doar aia cu bani multi se pot initia in sportul asta?
Mari, mici, astea sunt momentan, poate in viitorul apropriat voi gasi o solutie sa fie bine pentru toata lumea.
Multumesc,
George Durdun
Scuze pentru off-topic.
Postat în original de Durdun Gheorghe":1ppjtw5e]Servicii de antrenoriat si parteneriat in tenisul de masa pentru toate varstele si sexele !
[url="http://www.Pingpongpro.ro
http://www.Pingpongpro.ro[/url]
Nu-i un pic cam scump totusi? Adica doar aia cu bani multi se pot initia in sportul asta?
Mari, mici, astea sunt momentan, poate in viitorul apropriat voi gasi o solutie sa fie bine pentru toata lumea.
Multumesc,
George Durdun
Scuze pentru off-topic.[/quote:1ppjtw5e]
Daca ati fi si prezenti la sala ar fi excelent. Poate chiar ati antrena pe cineva. Asa daca ma duc si gasesc un muncitor care dadea cu vopsea rosie pe jos......
Abonament Standard
Include 4 antrenamente/parteneriate a cate 2 ore sedinta.
Valabilitate 2 saptamani
Pret ora 45 Ron
Abonament Silver
Include 8 antrenamente/parteneriate a cate 2 ore sedinta.
Valabilitate 4 saptamani
Pret ora 40 Ron
Abonament Gold
Include 10 antrenamente/parteneriate a cate 2 ore sedinta.
Valabilitate 6 saptamani
Pret ora 38 Ron
Abonament Platinum
Include 16 antrenamente/parteneriate a cate 2 ore sedinta.
Valabilitate 8 saptamani.
Pret ora 35 Ron
Abonament Pro
Include 24 antrenamente/parteneriate a cate 2 ore sedinta.
Pret ora 33 Ron
Paragraful de mai sus este luat de pe situl Pingpongpro
Inteleg ca platesc 33 Ron si am dreptul la 24 antrenamente? Fara suparare dar cine a scris asta nu a gandit prea mult sau nu a stiut sa se exprime. Eu (si poate altii) vad ca cu cat creste nr. de antrenamente ........scade pretul. Aste e chiar tare
BLADE: Joola Viva
FH:Joola Express One
BH: Joola Express One
e normal sa fie asa.cu cat sunt mai multe ore de antrenament cuprinse in tipul de abonament respectiv (silver, gold, pro , etc) pretul trebuie sa scada . este ca atunci cand cumpreri la bax , fata de atunci cand cumperi la bucata (scuze pentru comparatie, dar asta mi-a venit acum in minte).
iar pretul la care faci referire 33 ron, este pe ora, dupa cum scrie in siteul respectiv
"Abonament Pro
Pret ora 33 Ron "
cu alte cuvinte 24 antrenamente de cate doua ore , la pretul de 33 ron / ora.
eu cam asa inteleg anuntul
e normal sa fie asa.cu cat sunt mai multe ore de antrenament cuprinse in tipul de abonament respectiv (silver, gold, pro , etc) pretul trebuie sa scada . este ca atunci cand cumpreri la bax , fata de atunci cand cumperi la bucata (scuze pentru comparatie, dar asta mi-a venit acum in minte).
iar pretul la care faci referire 33 ron, este pe ora, dupa cum scrie in siteul respectiv
"Abonament Pro
Pret ora 33 Ron "
cu alte cuvinte 24 antrenamente de cate doua ore , la pretul de 33 ron / ora.
eu cam asa inteleg anuntul
Abea acum am vazut mesajul si imi pare rau ca nu am putut sa raspund.
Ai inteles froarte bine Adrian si ai oferit o explicatie foarte buna.
Multumesc frumos,
Gheorghe Durdun
Comentariu