Postat în original de Axl Young
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Timișoara - Club 11, str. Pestalozzi - sala de tenis
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
BLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Caut partener de nivel mediu pentru antrenament de doua ori pe saptamana ,dupa ora 18 la club 11
Daca doreste cineva de nivel avansat sa ma indrume , accept cu placere .Multumesc .
Comentariu
Postat în original de Bogy Vezi postAXL YOUNG, daca iti plac asa de mult antrenamentele lui nea' Musa, te astept la 4 sedinte GRATUITE in compania maestrului !!!
Comentariu
Postat în original de elcordobes Vezi postBogy, mai e valabila oferta de mai sus? As fi si eu interesat de aceasta oferta mai ales ca acum e o placere sa mergi la voi la sala ptr ca ai ce sa inveti de la ceilalti jucatori care vin acolo! Long live nea' Musa!BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
Initiere & antrenamente la Club Timișoara 11 - prof. Sava Lazici.
Sparing parteners: Gheorghe Marta & Cosmin Lazici.
Informatii la tel: 0722.54.22.32.BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
Postat în original de Bogy Vezi postA fost o oferta pentru anul 2011, dar treci pe la sala si gasim ceva avantajos si pentru tine.
Comentariu
cadet- 07.dec.2012
- 64
- Drobeta Turnu Severin
- 43
Likes given: 2Likes received: 0
Foarte faina sala si eu joc tenis de ceva timp...se mai practica tenis la aceasta sala? Eu sunt din Dr.tr.Severin dar de la anul voi locui in Timișoara si chiar ma intereseaza un loc unde pot juca tenis..
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:01.Procesare...X
Comentariu