Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Re: Turneu A - Cupa Top Arena Topoloveni - 19 iunie 2010
salut Sorin ! o intrebare : o sa fie la fel de cald pe cat am auzit ca a fost saptamana trecuta la turneul B ? sau si mai cald avand in vedere numarul mai mare de participanti ? Te intreb pt ca la mioveni am simtit ca ma sufoc in anumite momente si cica nu ar fi fost asa de cald ca la voi ...
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Postat în original de Alex.C
salut Sorin ! o intrebare : o sa fie la fel de cald pe cat am auzit ca a fost saptamana trecuta la turneul B ? sau si mai cald avand in vedere numarul mai mare de participanti ? Te intreb pt ca la mioveni am simtit ca ma sufoc in anumite momente si cica nu ar fi fost asa de cald ca la voi ...
Este probabil sa nu mai fie asa de cald, dar va fi mult condens avand in vedere ca prognoza meteo anunta ploi la sfarsitul saptamanii.
Postat în original de sorin167
Postat în original de Alex.C
Este probabil sa nu mai fie asa de cald, dar va fi mult condens avand in vedere ca prognoza meteo anunta ploi la sfarsitul saptamanii.
Am reusit sa reparam climatizarea de la sala! Conditiile vor fi bune!
Macarenco Ion n-ar prea avea voie sa participe la Amatour ca l-a batut pe Chiru care-i jucator ( BUN) de divizia B cu 3-0la Voluntari ,atunci ce sa spun de baietii de la Amatour?!? am drepatate?!?
Postat în original de lica
Macarenco Ion n-ar prea avea voie sa participe la Amatour ca l-a batut pe Chiru care-i jucator ( BUN) de divizia B cu 3-0la Voluntari ,atunci ce sa spun de baietii de la Amatour?!? am drepatate?!?
Sunt multi jucatori de la Open care joaca in Onoare si Calificari la București. Daca dl. Macarenco are valoare e meritul dumnealui si al antrenorilor care l-au format!
Din moment ce nu joaca in B, A sau Superliga este binevenit in Amatur! Si poate joaca si a doua zi la Master si mai face ceva victime de renume!
Comentariu